AKO VOLITE PISANJE I KNJIŽEVNOST: Prijavite se za drugu radionicu „Rukopisi”

prijavite se za radionicu rukopisi pančevoDom omladine Pančevo i Udruženje književnika i književnih prevodilaca Pančeva pozivaju sve zainteresovane između 15 i 30 godina da se prijave na radionicu kreativnog pisanja „Rukopisi” koja će početi s radom u martu. Biće oformljene dve grupe: za srednjoškolce i mlade od 19 do 30 godina starosti.

Svi zainteresovani treba da preuzmu i pažljivo popune upitnik u Word-u i pošalju na mejl: knjiz.radionica.rukopisi@gmail.com. Upitnik se može preuzeti sa sajta Doma omladine Pančevo ili slanjem zahteva na gorepomenutu mejl adresu.

Rok za prijavu na radionicu „Rukopisi” je do nedelje, 26. februara.

Odabrani kandidati biće pozvani na sastanak radi upoznavanja i dogovora o radu. Sastanak će biti upriličen u Malom klubu Doma omladine neposredno pred početak radionice. Književna radionica će trajati četiri meseca, od marta do juna, a mesečna participacija učesnika iznosiće 1.000 dinara. Sastanci će se održavati jedanput nedeljno, a dolasci su obavezni.

– Polaznici će imati priliku da učestvuju i u različitim aktivnostima ili programskim sadržajima, da kreiraju svoj kutak za okupljanje, učenje, druženje i razmenu ideja. Radionica je namenjena onima koje interesuju književnost i kreativno pisanje, ali i onima koji bi da ovladaju pisanom formom izražavanja uopšte, i steknu širi i bolji uvid u književnu scenu i tumačenje književnosti. Podsticaćemo razmenu ideja, stavova, kritičko mišljenje. Bavićemo se delima savremenih pisaca, kao i radovima polaznika. O svim ostalim detaljima, razgovaraće se usmeno – rekla je Jasmina Topić, književnica i glavna urednica zbornika „Rukopisi” koja će i voditi ovu radionicu.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *