U PETAK U PANČEVU: Marko Louis ponovo u „Apolu”

Ako ste već bili na prethodna dva koncerta Marka Louisa prošle i pretprošle godine u dvorani „Apolo” u Pančevu, onda sigurno nećete propustiti ni ovaj treći koji se održava u istom prostoru u petak, 10. novembra od 21 sat.

Ukoliko niste bili, mi vam toplo preporučujemo da iskoristite priliku da uživate u odličnoj svirci i pozitivnoj energiji koja leči. Kad bismo mogli da damo garanciju na dobar koncert u Pančevu, to bi definitivno bio baš nastup ovog multitalentovanog muzičara, sina legendarnog muzičara Ljubiše Stojanovića Luisa, i njegovog benda.

Pročitajte još  U „APOLU” OD 8. DO 16. MAJA: Sedam besplatnih filmova u okviru turneje „Slobodne zone”

– Sada već možemo reći da je nastup Marka Louisa postao tradicionalan u Domu omladine. Na naše veliko zadovoljstvo i ovoga puta publika će uživati u izvedbi ovih vrhunskih muzičara. Sa prethodnih nastupa pamtimo nezaboravan provod i jedinstvenu razmenu emocija, koja neće izostati ni ovog puta – poručuju organizatori.

Kako je bilo prošle godine pogledajte u ovom videu:

 

Cena ulaznica u pretprodaji je 1.400 dinara i ostalo ih je još vrlo malo. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane „Apolo”, ukoliko preostane mesta, ulaznice će se prodavati na ulazu po finalnoj ceni 1.700 dinara.

Pročitajte još  IZDVOJENA ODELJENJA MUZIČKE ŠKOLE: Uspešni mali tamburaši iz Dolova, Starčeva i Jabuke

Do samog koncerta karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs i putem linka https://tickets.rs/event/marko_louis_8693.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: