EVROPA U PANČEVU: Rukometaši Dinama u subotu dočekuju šampiona Italije – Konversano

Rukometaši pančevačkog Dinama u subotu, 29. oktobra, od 18 sati, u Hali spotova na Strelištu, u prvoj utakmici drugog kola EHV kupa, dočekuju Konversano iz Barija (Italija).

Biće to pravi sportski spektakl koji ljubitelji rukometa iz Pančeva i okoline sigurno neće propustiti.

Dinamo trenutno bije bitke na više „frontova”: niže uspehe u Arkus Superligi Srbije, a sada je stiglo na red i novo međunarodno iskušenje.

Pročitajte još  TEKVONDO: Čak 18 medalja za pančevački Koloseum na turniru „Milenium open”

U prvoj „rundi” ovog prestižnog evropskog nadmetanja, pančevački „žuto-crni” savladali su Dragunas. U Litvaniji su pobedili sa 30:24, dok u revanšu u Pančevu nije bilo pobednika – 28:28.

Momci koje sa klupe predvodi trener Nenad Kraljevski su u sredu, 26. oktobra, savladali Kikindu u okviru šestog kola elitnog srpskog karavana i tako napravili lepu uvertiru za veliki događaj čiji će akteri biti već u subotu.

Pročitajte još  JOŠ MALO PA VELEMAJSTOR: Dva velika trofeja za Pančevca Iliju Serafimovića na evropskom prvenstvu

U duelu protiv Kikinde Dinamo je igrao u sastavu: Nemanja Marjanović, Ognjen Tonić, Obrad Ivezić, Nikola Stamenković, Marko Perović, Duško Čelica, Vuk Novaković, Veljko Čabrilo, Ivan Distol, Uroš Pavlović, Borislav Urta, Milan Golubović, Miloš Kostadinović, Danilo Radović, Aleksa Milošević i Stefan Sunajko.

Nenad Kraljevski

Tim Konversano iz Barija je višestruki šampion Italije, pa nema nikakve dileme da je pred svim ljubiteljima sporta još jedna prava rukometna poslastica.

Pročitajte još  PLIVANJE: Dinamo zablistao u Banjaluci i Atini

Kada igra na svom parketu, Dinamo je uvek favorit. Uz pomoć sa tribina, uz gromoglasnu podršku, momci iz Pančeva će lakše doći do povoljnog rezultata i „zalihe” u golovima pred revanš meč u Bariju koji je zakazan za 5. novembar.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: