VULKAN IZDAVAŠTVO: Novi roman GIJOMA MUSOA konačno u Srbiji!

Ukoliko volite Gijoma Musoa, onda će vas obradovati vest da je knjižare širom Srbije stigao novi roman ovog svetskog bestseler autora „Neznanka sa Sene”, u izdanju Vulkan izdavaštva.

Sudeći po reakcijama publike u svetu, novi intrigantni, misteriozni triler najprodavanijeg francuskog pisca, čija su dela prevedena na 45 jezika, neće razočarati ljubitelje njegovih nadasve uzbudljivih romana. Štaviše, osvojiće pažnju i onih koji su propustili da uživaju u Musoovim bestselerima poput „Život je roman”, „Devojka i Noć” i „Tajni život pisaca”.

Pročitajte još  U PETAK U BIBLIOTECI: Otvaranje izložbe fotografija Aleksandra Stojkovića

Popularni francuski pisac u novoj knjizi otvara vrata jedne uzbudljive priče, koja se zasniva na čuvenoj legendi o Devojci sa Sene čije je telo pronađeno na obali ove pariške reke krajem XIX veka. Alber Kami poredio je njen zagonetni osmeh sa osmehom Mona Lize, Vladimir Nabokov posvetio joj je pesmu „Nepoznata iz Sene”, a odlivci njenog lika, koji je inspirisao mnoge umetnike i trgovce, mogu se naći širom sveta.

Pročitajte još  OBJEKTIVOM SUBJEKTIVNO: Petu samostalnu izložbu Aleksandra Stojkovića pogledajte do 21. juna

Ako jedva čekate da vam se ova knjiga nađe u rukama, imamo i dobru vest više! Ako „Devojku sa Sene” kupite u periodu od 26. aprila do 4. maja na sajtu www.vulkani.rs, možete ostvariti popust od čak 50% na bilo koji drugi naslov Gijoma Musoa! Strpite se još nekoliko dana i iskoristite tu sjajnu priliku. Sve i da ste pročitali sve Musoove prethodne romane, odaberite omiljeni i poklonite ga nekome. Uskrs je idealna prilika za to! 

Pročitajte još  PANČEVO: U ponedeljak se otvara novi prostor Galerije savremene umetnosti, a istog dana i prva izložba

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: