VIŠE NEMA SUMNJE: Pančevci iz sastava „Buč Kesidi” u subotu osvajaju Taš!

„Buč Kesidi” je ove godine napunio Šalatu u Zagrebu, foto: Vedran Metelko

Elektro rokenrol dvojac iz Pančeva, grupa „Buč Kesidi”, odnosno Luka Racić i Zoran Zarubica, svoju regionalnu turneju „Skupi snagu“ završiće u subotu, 16. septembra na stadionu Tašmajdan.

Na osnovu broja prodatih karata organizatori potvrđuju da će „Buč Kesidi” postati prvi rok bend nove generacije koji će napuniti najveći stadion u centru Beograda!

Tokom ovogodišnje regionalne serije koncerata, njihovim samostalnim i festivalskim nastupima širom regiona prisustvovalo je više desetina hiljada ljudi i, uz zaglušujuću buku, pokazali su da je „Buč Kesidi” euforija na vrhuncu.

Ipak, najlepša buka dočekaće ih u subotu na domaćem terenu, pred punim Tašom.

Pročitajte još  U GALERIJI DOMA OMLADINE: Izlažu Katarina Rakić i Radmila Korać
Foto: Vedran Metelko

U susret najvažnijem koncertu njihove karijere Luka i Zoran su poručili:

– Na Tašu ćemo slaviti zajedništvo i muziku! Publiku očekuju dobar provod, horsko pevanje, konfete, šljokice, puno pirotehnike, video i svetlosnih efekata, nove pesme koje će moći po prvi put uživo da čuju, ali i gosti iznenađenja. Uspeh koncerata tokom ovogodišnje turneje u Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Ljubljani, Varaždinu, Skoplju, Tuzli i mnogim drugim gradovima regiona i Srbije nam je vrlo značajan, ali sve je to vodilo našem glavnom cilju: koncertu na najvećem stadionu u srcu Beograda! Dokaz kvaliteta i uspeha naše muzike je što nas je publika u svakom gradu dočekala na isti način i što su na sličan način doživljavali i razumeli naše pesme. U našoj muzici postoji nešto što povezuje sve ljude, a to će osetiti i publika na Tašmajdanu!

Kapije stadiona Tašmajdan će u subotu biti otvorene od 18 sati, a od 18.45h će početi nastupi gostiju koncerta: Bojane Vunturišević, Gipsii-ja i hrvatskog benda „Pocket Palma”. „Buč Kesidi” će na binu najvećeg stadiona u centru Beograda izaći tačno u 21 sat.

Pročitajte još  OVOG VIKENDA U KAČAREVU: MC Coyote organizuje 22. Međunarodni moto-skup
Foto: Vedran Metelko

Кapacitet fan pita i partera je već rasprodat, a u prodaji je ostao mali broj karata za tribine, koje se mogu kupiti po ceni od 1.600 dinara preko sajta buckesidi.com, online platforme Efinity i na prodajnim mestima u TC Rajićeva, Štark Areni, Moj kiosk i na blagajni Doma omladine.

Ukoliko bude ostalo karata, moći će da se kupe i na dan koncerta na blagajni stadiona Tašmajdan od 12 do 20 sati.

Pročitajte još  U „APOLU”, 21. JULA: Letnja berza ploča i diskova

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: