VELIKI USPEH: Potvrđeno – Džudo klub Tamiš najbolji u Srbiji

Prošlog vikenda je u beogradskoj dvorani „Šumice” održano Prvenstvo Srbije za starije pionire, a tamo se opet o Pančevu pričalo u najlepšem mogućem svetlu. Nije ni čudo: u ekipnoj konkurenciji, članovi pančevačkog Džudo kluba Tamiš ostvarili su fantastičan rezultat plasiravši se na prvo mesto!

O tome koliko je to velika stvar svedoči činjenica da su Pančevci najvišu poziciju podelili sa klubovima koji predstavljaju prave džudo institucije u Srbiji – Trudbenik kortega i Partizan!

A razlike među njima nije bilo: sva tri kluba su osvojila jednak broj bodova – po 25.

Pored sjajnih takmičara, naravno, ogroman doprinos novom velikom uspehu pančevačkog džuda dali su odlični treneri: Marko Atanasov, Neda Ostojić, Rajko Stajčić i Ivan Ostojić koji su na pravi način predvodili svoje talentovane borce ka trofejima.

Mihajlo Vuković se popeo na najviši stepenik pobedničkog postolja sa zlatnom medaljom oko vrata, ali fantastični su bili i novi vicešampioni Srbije, dečaci koji su odavno potvrdili svoj kvalitet, Dejan Dolinga i Petar Novaković. Vredne trofeje, one koji sijaju kao zlato, osvojili su Aleksa Lehni i Milena Sekulović koji su se okitili bronzanim odličjima. Kompletnom uspehu doprineli su i petoplasirani Nikola Dolinga i Mateja Stojanovski, a boje svog kluba ponosno su branile i Nađa Stajčić i Marija Penevski.

Uporan i kvalitetan rad trenera, sjajna organizacija kluba, izvanredni uslovi za decu, jaki treninzi, ali i druženja, putovanja, sve su to preduslovi za uspeh. Sve to treba ispuniti da bi klub bio najbolji. Nije lako, ali Džudo klub Tamiš za sada to odlično radi.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *