U PETAK U NARODNOJ BAŠTI: Besplatni preventivni pregledi na Bazaru zdravlja

Dom zdravlja Pančevo obaveštava sugrađane da će se u petak 12. maja, povodom obeležavanja Međunarodnog dana sestrinstva, u Narodnoj bašti održati Bazar zdravlja.

Bazar će trajati od 8 do 12 sati, kod volijere, a za to vreme svi zainteresovani Pančevci i Pančevke moći će besplatno da obave preventivni pregled.

– Dom zdravlja Pančevo u saradnji sa Opštom bolnicom Pančevo, Zavodom za javno zdravlje Pančevo, Opštinskim savezom zdravstvenih radnika Pančeva i Medicinskom školom „Stevica Jovanović” organizuje akciju preventivnih pregleda. Građani će imati priliku da provere svoje zdravlje, izmere krvni pritisak, šećer u krvi, odrede indeks telesne mase, utvrde faktore rizika i dobiju savete o zdravim stilovima života – navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

U slučaju loših vremenskih prilika, Bazar će se, umesto u Narodnoj bašti, održati na platou Doma zdravlja, u Ulica Miloša Obrenovića 2.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *