U PANČEVU, 13. JUNA: Dobrotvorni koncert „Isidorci za Isidorce”

    Foto: Nikolina Šepić, Wikipedia

Fondacija „Isidorci dobrotvoci“ i Osnovna škola „Isidora Sekulić“ iz Pančeva organizovaće u četvrtak, 13. juna, dobrotvorni rok koncert pod nazivom „Isidorci za Isidorce”.

Događaj će biti održan OŠ „Isidora Sekulić“ (ulaz iz Ulice Milke Marković) i trajaće od 18 do 21 sat. Ulaznice će koštati 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu školskog uzrasta, a novac će biti iskorišćen u dobrotvorne svrhe: za nagrađivanje učenika koji su ostvarili izuzetne rezultate tokom školovanja, kao i za podršku učenicima i zaposlenima kojima je potrebna pomoć pri lečenju.

Pročitajte još  EH, DA SU SVI KAO VESNA: Nastavnica iz Pančeva ponovo nagrađena za inovaciju u nastavi biologije

Posetioci će imati mogućnost da dodatno doniraju novac na samom događaju na naznačenom mestu. Uoči koncerta biće održana i predstava i muzički program.

Ovo je satnica:

  • 18.00 – 18.30 Predstava za najmlađe „Moderna bajka“ u organizaciji Dušice Pavlice
  • 18.45 – 19.30 Muzički program – učenici škole pod vođstvom nastavnice muzičkog Tatjane Arsić
  • 19:40 – 21:00 Rok koncert – bivši i sadašnji učenici OŠ „Isidora Sekulić“
Pročitajte još  PANČEVO: Deca iz „Vasine” škole priredila prelepo iznenađenje učiteljici Dudi

– Pozivamo sve ljubitelje muzike i one koji žele da podrže mlade talente i humanitarne akcije da nam se pridruže u ovom plemenitom cilju. Vaše prisustvo i podrška pomoći će nam da nagradimo učenike koji su postigli izvanredne rezultate i pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija – kažu organizatori događaja.

Fondaciju „Isidorci dobrotvorci“ osnovali su entuzijasti, sadašnje i nekadašnje kolege i koleginice, nekadašnji đaci OŠ „Isidora Sekulić“ 2022. godine sa ciljem da nagrađuje učenike škole za postignute izuzetne rezultate, pruži finansijsku pomoć za značajna takmičenja, kao i pomoć pri lečenju učenika i zaposlenih i njihove dece i da popularizuje volonterski rad.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: