U OMOLJICI OD 6. DO 15. APRILA: Snima se film „Kalafon”, biće kratkih obustava saobraćaja

Kratki igrani film „Kalafon“ reditelja Vuka Bogdanovića snimaće se u Omoljici od 6. do 15. aprila, u ETM produkciji, a zbog toga će u pojedinim ulicama ovog pančevačkog naseljenog mesta povremeno biti obustavljan saobraćaj.

Tematika filma „Kalafon“ vezana je za romsku muziku i život romskih muzičara, a ostvarenje su podržali Filmski centar Srbije i Nacionalni savet romske nacionalne manjine. U filmu glume: Bajram Severdžan, Milan Čučilović, Miloš Cvetković, Nenad Okanović Bojan Ivković, Milena Jakšić, Jelica Kovačević, Olja Lević, Nikola Glišić, Đorđe Mitrović i drugi.

Pročitajte još  RVANJE: Mladi borci Dinama uspešni u Sarajevu i Beogradu

– Za potrebe snimanja, moguće su obustave saobraćaja u kratkim intervalima do 3 minuta, u ulicama Vojvode Živojina Mišića, Josifa Pančića i na putu ka Ivanovu i Nadelu – poručila je Snežana Ćuruvija, direktorka filma iz ETM produkcije.

Prema njenim rečima, „Kalafon” na umetnički način rasvetljava važne društvene teme i doprinosi povećanju tolerancije i međusobnog razumevanja.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: