U NEDELJU U PARKU: Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći

crveni krst pančevoCrveni krst Pančevo i ove godine organizuje Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći koje će se održati u nedelju, 19. maja, od 9 sati u parku. Polazna tačka je plato ispred Narodnog muzeja.

Priliku da pokažu svoja stečena znanja u pružanju prve pomoći imaće volonteri, učenici osnovnih i srednjih škola Pančeva. Takmičenje će podržati i podružnice Crvenog krsta iz Kovina i Opova, a njihove ekipe učestvovaće u revijalnom delu programa.

Pročitajte još  PANČEVO: Kompanija „Brose” donirala košarkaški teren školi „Miroslav Mika Antić”

– Takmičenje će se održati na nekoliko lokacija u Gradskom parku, gde će se nalaziti poligoni sa veoma realnim situacijama u kojima se svako može zateći u svakodnevnom životu. Volonteri i volonterke će na ovom takmičenju demonstrirati značaj poznavanja prve pomoći koja u realnim situacijama može spasiti život. Ovim putem pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da sa svojom decom dođu do Gradskog parka, da budu deo manifestacije kako bi time svi zajedno podržali naše takmičare – poručila je Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: