U NEDELJU U „APOLU”: Svi ste pozvani na „Maslenicu”, ulaz se plaća palačinkama ili krofnama

Tradicionalna manifestacija „Maslenica – Bela nedelja” biće održana u dvorani „Apolo” u Pančevu u nedelju, 17. marta, od 17 sati. Ova manifestacija održava se već deseti put, a organizuje je Udruženja Rusa i njihovih potomaka „Romaška”, ovoga puta uz podršku Doma omladine Pančevo, KUD-a „Stanko Paunović” NIS RNP i Koordinacionog saveta ruskih sunarodnika u Srbiji.

Kako kažu organizatori, događaj je interaktivnog karaktera i zamišljen je kao narodno veselje uz kulturno-umetnički program, sa ciljem da se prikaže tradicija obeležavanja ovog praznika kako u Rusiji, tako i u Srbiji.

Pročitajte još  IZVIĐAČI: „Crne rode” iz Pančeva „letele” sve do Jastrepca, a evo šta su tamo doživele

– Zbog velikog broja kako učesnika tako i posetilaca odlučili smo da ulaznica na ovu manifestaciju budu palačinke, krofne ili namazi, kako bismo po završetku programa svi mogli da se poslužimo i družimo – ističu predstavnici „Romaške” i pozivaju sve sugrađane da im se pridruže na „Maslenici” i uživaju u zanimljivom programu u nedelju.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: