FOTO PRIČA: U Kovinu održan „Stari Lala”, evo kako je bilo

Jedna od manifestacija po kojima je Kovin postao prepoznatljiv – „Stari Lala” održana je proteklog vikenda, 25. i 26. juna, po 11. put u toj opštini.

Zanimljiv i raznovrstan kulturno-umetnički i dečji program, izuzetni koncerti folklornih društava, različita takmičenja kulinara, izložbe oldtajmera i poljoprivrednih mašina, kao i veliki broj lepo uređenih prodajno-izložbenih štandova na kojima su se predstavile zanatlije, udruženja i drugi pojedinci, privukli su veliki broj posetilaca.

Pored stanovnika Kovina i pripadajućih sela, manifestaciju su posetili i gosti iz drugih gradova, prvenstveno iz južnog Banata, ali i iz Beograda.

Uprkos pljuskovima u subotu popodne i činjenici da cela opština nije imala struje gotovo ceo dan u nedelju, organizatori iz Udruženja preduzetnika opštine Kovin – sekcija „Stari Lala”, nisu se dali. Bili su rešeni da uprkos svim preprekama ipak realizuju sve što su zamislili dokazavši da je tačna ona čuvena izreka „ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor”. I tako je u subotu večernji program samo preseljen sa otvorenog u prostorije Centra za kulturu, dok su u nedelju obezbeđeni agregati.

Ukoliko ste propustili „Starog Lalu” pogledajte kako je bilo u galeriji fotografija u OVOJ objavi na našoj Fejsbuk stranici.

Na istoj stranici pronaći ćete i još fotografija i snimaka sa „Starog Lale”. Između ostalog, tu je i snimak vatrometa kojim je ova manifestacija zatvorena u nedelju uveče.

 

Sledeći sličan događaj u Kovinu očekuje nas već 26. jula kada će biti obeležena slava te opštine. Uporedo će početi i Kovinsko kulturno leto, a veliki broj programa realizovaće se sve do septembra.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.