STARČEVO „UPECANO” U MREŽU: Uspešne sve selekcije Odbojkaškog kluba Borac

Portal Zdravo Pančevo pomno prati dešavanja u Odbojkaškom klubu Borac. Pisali smo o uspesima seniora koji nezadrživo grabe ka Superligi, zabeležili smo sjajan uspeh pionira koji su nedavno osvojili bronzane medalje na Prvenstvu Vojvodine, a evo sada kratke priče i o najmlađim odbojkašima Borca koji su se izgleda ugledali na starije klupske drugove – pobeđuju.

Startovalo je Prvenstvo Vojvodine za predpionire, a Borčevi mališani ostvarili su sjajan uspeh, jer su izvojevali vrednu pobedu i to na gostujućem terenu: Bavanište–Borac 2:3, po setovima: 20:25, 25:23, 25:19, 15:25 i 8:15.

Pročitajte još  PANČEVO: Kako su mali maturanti ove godine prošli na završnom ispitu

Ekipu u kojoj stasavaju novi odbojkaški asovi kojima će Borac i Starčevo moći da se ponose činili su: Stefan Tanev, Veljko Luković, Darko Marković, Vukašin Kojić, Aleksa Matijašević, Strahinja Kuzmanović, Marko Pendić, Nemanja Đokić, Vuk Simijonović, Uroš Filipović, Mihajlo Tajdić, Novak Radomirović, Veljan Ramadanović i Vuk Marković.

Predpionirska ekipa Borca trenutno ima oko 40 mališana koji su raspoređeni u dve selekcije, a sa njima rade treneri Nenad Vulin koji ogromnu pomoć i savete dobija od iskusnijeg kolege Rodoljuba Miloševića Rođe. Naredni protivnik malim odbojkašima Borca biće vršnjaci iz Kleka.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: