SAMO ZA MLADE U PANČEVU: Besplatan bazen, vožnja katamaranom i kajakom i bogat program povodom Dana mladih

Mlade u Pančevu i ove godine povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, očekuju bogat program i razne povlastice koje je obezbedio Grad.

Dešavanja će trajati četiri dana, od 10. do 13. avgusta.

– Grad Pančevo i Kancelarija za mlade Grada Pančeva u saradnji sa Domom omladine, Turističkom organizacijom i JКP-om „Mladost”, nastavljaju dugogodišnju tradiciju obeležavanja Međunarodnog dana mladih. Trudimo se da svake godine unapredimo program, kao i da odgovorimo na zahteve mladih, tako da će ove godine oni moći da tokom četiri dana uživaju u koncertima, besplatnom odlasku na bazen, vožnji katamaranom ili kajakom. Održaćemo i jednu tribinu, kao i veliki naučni kviz u kome ćemo najbolje nagraditi – najavila je Jovana Radonjin, koordinatorka Kancelarije za mlade.

Pročitajte još  PANČEVO: Pokrajinska zaštitnica građana posetila Gerontološki centar

Inače, Međunarodni dan mladih je prvi put obeležen 1999. godine, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata.

Evo detaljnog programa za sva četiri dana obeležavanja tog praznika u Pančevu.

Četvrtak, 10. avgust

20.00: Veliki naučni kviz u Domu omladine Pančevo. Prijave za kviz vrše se u Domu omladine, a pobednike očekuju nagrade.

Petak, 11. avgust

  • 10.00 – 17.00: Besplatan ulaz na Gradski bazen u Pančevu za sve učenike srednjih škola, kao i za studente sa teritorije Pančeva. Besplatan ulaz ostvaruje se pokazivanjem đačke knjižice ili indeksa.
  • 19.00 – 20.00: Besplatna vožnja katamaranom Turističke organizacije Pančeva. Besplatna vožnja se ostvaruje rezervacijom karte pozivom na broj telefona 013/308-795.
  • 21.00: Cruel Summer Party/Tejlor Svift u dvorani „Apolo”.
Pročitajte još  OLIMPIJSKO DIZANJE TEGOVA: Pančevci uspešni na Trofeju Beograda i turniru „Srđan Jovanović”

Subota, 12. avgust

  • 9.30 – 11.00: Besplatnu vožnju kajacima za sve zainteresovane organizuje Kajak klub „Sportiko“. Besplatna vožnja se ostvaruje rezervacijom na broj telefona 013/308-795.
  • 19.00 – 20.00: Besplatna vožnja katamaranom uz prethodnu rezervaciju karte pozivom na broj 013/308-795.
  • 21.00: Opozit x Požar u gradu Party u dvorani „Apolo”.

Nedelja, 13. avgust

  • 18.00: Tribina „Od arkada do virtuelne stvarnosti“ u Domu omladine Pančevo. Tribina je posvećena gejmingu i svima koji žele da saznaju nešto više o igricama. Predavači će biti antropolozi, profesori, gejmeri i predstavnici vodećih kuća za izradu video igrica. Pored zanimljivog predavanja, posetioci će imati priliku da isprobaju najnovije igrice na velikom platnu, virtualnu realnost i još mnogo toga.
  • 19.00 – 20.00: Besplatna vožnja uz prethodnu rezervaciju karte pozivom na broj telefona 013/308-795.
Pročitajte još  PANČEVO: Kako su mali maturanti ove godine prošli na završnom ispitu

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: