PUB KVIZ „MISLILAC” 16. DECEMBRA: Možete se prijaviti i vi, a tema je Pančevo

Čuveni i u našem gradu izuzetno popularni Pub kviz „Mislilac” ponovo će okupiti Pančevke i Pančevce koji vole da se takmiče u znanju u četvrtak, 16. decembra, od 18 do 20 sati.

Iako se ovaj kviz obično odigrava u kafićima, s ciljem da se ekipe, koje uglavnom broje 2-5 članova, zabave uz piće i usput nešto nauče, ovog puta će mesto okupljanja biti dvorana „Apolo”.

Tema najnovijeg izdanja kviza je Pančevo, a sponzor je Turistička organizacija Pančeva.

Kako su nam otkrili organizatori, do sada se prijavilo desetak timova, ali prijavljivanje još uvek traje i dobrodošli su baš svi, od 17 do 77 godina.

Pročitajte još  U PANČEVU OD 13. DO 16. JUNA: „Klasik fest” u znaku broja 13

Ukoliko želite da učestvujete, potrebno je da oformite svoju ekipu, koja mora da broji najmanje dva, a najviše pet članova i da se prijavite na Fejsbuk ili Instagram stranici Pub kviza „Mislilac“ ili putem telefona 061/325-63-92.

Jedno od izdanja kviza u „Apolu“, foto: Dom omladine Pančevo

Koja su pravila kviza?

Članovi ekipe se međusobno konsultuju i odgovore zapisuju na papir. Nema žurbe i sve je relativno anonimno.

Na kraju prvog poluvremena voditelj kviza skuplja papire od ekipa. Nakon toga slede odgovori na video-bimu i izlazi rang lista. Zatim kreće drugo poluvreme.

Na kraju drugog poluvremena proces je isti. Kada se saberu rezultati, sledi proglašenje pobednika.

Pročitajte još  POLAGANJE ZA DŽUDO POJASEVE: Strogi čika Marko, Tanjine „kiflice” i superklinci Tamiša

Koje oblasti su zastupljene?

Oblasti na kvizu su: opšte znanje, geografija, književnost i mozgalice u prvom poluvremenu, dok u drugom slede: istorija, oblast večeri (koja je različita za svako veče), sport, film i muzika.

Na oblastima film i muzika, puštaju se inserti i pesme, a ekipe treba da pogode koji film ili pesma su u pitanju.

Kako da znam da je kviz za mene?

Ukoliko još uvek niste sigurni da li je ovo kviz za vas, OVDE možete pogledati neka od pitanja koja su bila postavljena na kvizu letos u bašti Doma omladine.

Dovoljan razlog da okupite ekipu i prijavite se jeste činjenica da za ovaj događaj uvek vlada veliko interesovanje, da je atmosfera više nego sjajna i da se svi redovno lepo provedu i zabave i pritom nešto nauče.

Plasman uglavnom i nije u prvom planu. Nemate, dakle, šta da izgubite, naprotiv: „Mislilac” je sigurno jedan od najboljih načina na koje biste mogli da provedete kraj jednog običnog četvrtka. Proverite!

Pročitajte još  PANČEVO: Grad nagradio 55 vukovaca i učenika generacije srednjih škola (SPISAK NAGRAĐENIH)

 

Sufinansirao

Grad Pančevo

Projekat: „Po kulturu autobusom”

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: