PROGRAM ZA DECU U PONEDELJAK: Radionica „Cirkus za sve” i besplatna predstava „Mala sirena”, PREUZMITE KARTE

Uoči Svetskog dana deteta, koji se obeležava 20. novembra, Grad Pančevo u saradnji s Kulturnim centrom Pančeva organizuje niz događaja posvećenih najmlađima.

Na platou ispred Kulturnog centra Pančeva, 20. novembra, od 10 do 12 sati, deca uzrasta 7+ imaće priliku da učestvuju u radionicama pod nazivom „Cirkus za sve”, koje će voditi „Kreativni pogon” iz Novog Sada, zajedno sa specijalnim gostima.

Istog dana u popodne, u dvorani Kulturnog centra Pančeva biće izvedena predstava namenjena deci uzrasta 5+, pod nazivom „Mala sirena”, u izvođenju teatra „Alegreto”.

Ulaznice za ovu predstavu su besplatne, a mogu se preuzeti na blagajni Kulturnog centra u petak i subotu, 17. i 18. novembra, od 16 sati.

Tekst i režiju predstave „Mala sirena” potpisuje Katarina Orešan, a u predstavi igraju Predrag Grujić, Petar Kokinović, Nemanja Milunović, Marija Pantin, Bojan Simić i sama Katarina Orešan. Predstava traje oko sat vremena.

Na kraju tog dana, u 18.30, predstava „Ja sam Akiko” gostovaće u Beogradskom dečjem kulturnom centru u okviru Svetske konferencije pozorišta za decu i mlade koju organizuje ASITEJ Srbije.

Ova predstava, nastala po istoimenom romanu Stefana Tićmija, rezultat je koprodukcije Dečje scene „Pođi tuda…” Kulturnog centra Pančeva i Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade – Bačka Palanka.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: