POSLE 32 GODINE: Mladim odbojkašima Borca iz Starčeva ZLATO na Školskoj olimpijadi Vojvodine

Mladi odbojkaši Borca, učenici OŠ „Vuk Karadžić” iz Starčeva postigli su danas ogroman uspeh u Zrenjaninu osvojivši zlatnu medalju na Školskoj olimpijadi Vojvodine. Ovo je prvi put posle čak 32 godine da je najsjajnije odličje ponovo stiglo u Starčevo.

Dečaci koje predvode treneri Ratko Tanev i Vladimir Kovačević, a na Olimpijadu ih je vodila profesorka fizičkog Dragana Marinković, juče su najpre pobedili ekipu iz Novog Sada sa 2:1, a potom i iz Zrenjanina sa 2:0. Danas su Starčevci svoj siguran put ka medalji nastavili i finalu sa Sremskom Mitrovicom, gde su takođe bili ubedljivi i okončali i ovaj meč rezultatom 2:0.

Veliku pobedu svom klubu i školi doneli su: Strahinja Tanev, Vojkan Luković, Nemanja Jović, Marko Kovačević, Dušan Vlahović, Danilo Marković, Mihajlo Stevanović, Aleksa Terzić, Jovan Bujak, Stefan Tanev, Veljko Luković, Borisav Jevremović i Vukašin Gajić.

Pogledajte kako je bilo na dodeli medalja:

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.