POKLANJAMO KARTE: Vlatko Stefanovski nastupa u Pančevu 28. maja

Foto: Željka Dimić

Prava muzička poslastica očekuje sve Pančevke i Pančevce u subotu, 28. maja, od 20 sati, kada će u dvorani Кulturnog centra nastupiti Vlatko Stefanovski, odnosno trio „V3” koji on predvodi. Ulaznice su uveliko u prodaji na biletarnici Kulturnog centra i koštaju 1.500 dinara.

Mi vam donosimo kratak intervju sa Vlatkom, a najsrećnijem od vas i priliku da osvoji dve ulaznice za ovaj koncert.

Da biste osvojili karte, potrebno je da na Fejsbuk stranici „Zdravo Pančevo”, u komentaru ispod posta u kome je podeljen ovaj tekst, date najzanimljiviji odgovor na pitanje zašto baš vi treba da osvojite karte. Komentar možete ostaviti najkasnije do srede, 25. maja, u podne.

Takođe, potrebno je i da zapratite stranicu „Zdravo Pančevo” ukoliko već niste i da podelite tekst na svom profilu (izaberite opciju „javno”). Važno je da ispoštujete sva tri koraka da biste imali pravo da učestvujete na konkursu.

Pročitajte još  POLAGANJE ZA DŽUDO POJASEVE: Strogi čika Marko, Tanjine „kiflice” i superklinci Tamiša

Organizator koncerta, agencija „Bard” će u sredu popodne odabrati jednog dobitnika koji će osvojiti dve karte za Vlatkov koncert. Ime dobitnika ćemo objaviti u komentaru ispod posta na Fejsbuku, a dobitniku ćemo se javiti u inboks.

U međuvremenu, saznajte šta je Vlatko pripremio Pančevcima za 28. maj, kakav je utisak naš grad ostavio na ovog velikog umetnika i na kojim projektima on radi ovih dana.

Šta će publika imati priliku da čuje na koncertu u Pančevu ovog puta?

– U međuvremenu se dosta toga dogodilo. Već skoro tri godine nastupam i snimam sa novom ritam sekcijom koju čine Ivan Кukić na basu i Jan Stefanovski na bubnjevima. Veoma mladi, i veoma kompetentni i talentovani muzičari… U međuvremenu smo snimili i novi „lokdaun“ album pod imenom „Taftalidze shuffle”, koji nismo stigli da promovišemo u Pančevu. Nedavno se pojavio i dupli vinil i CD pod imenom „Greatest hits”, u izdanju kuće „Croatia records”, tako da imamo šta da sviramo…

Predstavite nam vaš trio?

Pročitajte još  PANČEVO: Otvorena izložba fotografija studenata Fakulteta savremenih umetnosti

– Već sam ih pomenuo, mladi ali veoma talentovani muzičari. Raduje me svaki nastup s njima. Poseduju zarazni entuzijazam i radost… Inače, za neupućene, Jan je moj sin. Ivan studira audio produkciju, a Jan džez akademiju.

Nije vam prvi put da dolazite u Pančevo. Кakvi su vam utisci o pančevačkoj publici?

–  Nije mi prvi put. Volim Pančevo, jer ima neki mir u odnosu na velike metropole. Sve funkcioniše, ali sa manje stresa. Do sada su mi iskustva bila veoma pozitivna, i verujem da će tako i ostati.

Šta radite ovih dana, da li pripremate novi album ili neki drugi novi projekat?

Pročitajte još  U NEDELJU U PANČEVU: Koncert svih sekcija KUD-a „Stanko Paunović”

– Polako planiramo letnje datume. Trebalo bi biti gusto i produktivno leto. Inače, nedavno sam snimao muziku za jednu pozorišnu predstavu, a očekuje me rad i na još jednoj predstavi. Polako, bez žurbe, da stignemo do materijala za novi studijski album… Živi i zdravi…

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: