PANČEVO: Kako je jedan Mihajlo iz Pančeva „prestigao” autobus na autoputu

Elektrotehnička škola „Nikola Tesla” iz Pančeva realizovala je u četvrtak, 30. maja, jednodnevnu ekskurziju u Niš, a po povratku je jedan od đaka, učenik odeljenja 1-4 na smeru administrator računarskih mreža, Mihajlo Popović učinio dobro delo o kome se u školi i van nje još uvek priča.

Kako nam je rekla Mihajlova razredna, profesorka Marina Bojanić, momak je tokom pauze na jednoj benzinskoj pumpi na autoputu uočio da je autobus drugog prevoznika krenuo, a da starija žena uzaludno trči za njim pokušavajući da ga stigne.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JUNA: Dobrotvorni koncert „Isidorci za Isidorce”

Potrčao je i on najbrže što je mogao, iako se autobus već ozbiljno udaljio. Mihajlo se, međutim, nije predavao i trčao je sve dok ga vozač autobusa nije ugledao u retrovizoru i stao.

Mihajlo je tako uspeo da zaustavi autobus, gospođa se uspešno ukrcala, a mladić je dobio veliki aplauz svih drugara i nastavnika.

– Dobro je kada se sve dobro završi! Važno je da Mihajlo svojim postupkom nije ugrozio svoju bezbednost ni bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju. Ponosni smo na njega – rekla je Mihajlova razredna za Zdravo Pančevo.

Pročitajte još  FUDBAL: U Železničaru održana prozivka pred novu superligašku sezonu

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: