PANČEVO: Iduće nedelje u Muzičkoj školi tri koncerta, jedan bazar i dve prilike za humanost

muzička škola pančevoMuzička škola „Jovan Bandur” iz Pančeva će odmah posle praznika nastaviti serijal koncerata u svojoj sali. Iduće nedelje čekaju vas tri odlična koncerta, od kojih je jedan humanitarnog karaktera, a dodatnu priliku da učinite nešto lepo za druge imaćete i u okviru prodajnog bazara u dvorištu škole. No, krenimo redom…

Prvi koncert pod nazivom „Romansa, Elegija, Sećanje, Sonata” biće održan u sredu, 8. maja, u 19 sati, a nastupiće Rastko Popović (viola) i Marijana Savov Stojanović (klavir).

U četvrtak, 9. maja, Muzička škola će se pridružiti „Nedelji sećanja i zajedništva” posvećenoj nastradalima u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar” u Beogradu.

Tim povodom će u 18 sati biti upriličen humanitarni koncert, a sva prikupljena sredstva sa koncerta biće namenjena Udruženju dobrih ljudi „Ognjište” iz Pančeva, odnosno Ognjenu Bojkoviću iz Obrenovca koji je „dete leptir”, što znači da boluje od retke i vrlo teške bolesti bulozna epidermoliza.

Pročitajte još  OD 24. DO 26. MAJA U NARODNOJ BAŠTI: Prvi festival vina „Pančevo Wine Weekend” (PROGRAM)

Istog dana u dvorištu Muzičke škole od 15 sati, biće održan prodajni bazar na kome će korisnici Udruženja „Na pola puta” prodavati svoje ručne radove. Iz škole pozivaju sve sugrađane da podrže oba ova događaja u što većem broju i da učine nešto plemenito pre svega za decu i mlade kojima je pomoć svih nas preko potrebna.

I na kraju nedelje, u petak, 10. maja od 18 sati, sledi koncert solo pevača iz klase profesorke Ivane Josić. Koncert nosi naziv „Prolećne melodije”, a na programu će biti dela Mocarta, Čajkovskog, Vivaldija, Kaćinija… Za klavirsku saradnju biće zadužena profesorka Ana Milatović.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: