OLIMPIJSKO DIZANJE TEGOVA: Pančevci uspešni na Trofeju Beograda i turniru „Srđan Jovanović”

Dva takmičenja u olimpijskom dizanju tegova, Trofej Beograda i Memorijalni turnir „Srđan Jovanović” održana su u nedelju, 7. jula, u Atletskoj dvorani u Beogradu u organizaciji Saveza Beograda za dizanje tegova.

Pored domaćih takmičara i gostiju iz Bugarske i Slovenije, na oba takmičenja su nastupili i Pančevci iz Kluba dizača tegova Dinamo.

Boje ovog kluba branili su Bojana Đerfi, Hristina Ćirković, Ognjen Jelić, Mihajlo Obrenović, Miloš Obrenović i Uroš Dašić. Takmičare je predvodio predsednik kluba Filip Vlajić.

Pročitajte još  DANI OTVORENIH VRATA U PU PANČEVO: Deca iz „Kekeca” uživala u druženju s policajcima i torti

– Zadovoljan sam nastupom svojih takmičara. Bojana Đerfi, Ognjen Jelić i Mihajlo Obrenović su upisali svoj prvi nastup na takmičenju u ovom sportu. U ukupnom ekipnom plasmanu na Trofeju Beograda u konkurenciji klubova zauzeli smo visoko treće mesto, Uroš Dašić je od svih takmičara u apsolutnoj kategoriji takođe treći, a treći je i dvojac Dašić – Ćirković u ekipnom takmičenju na Memorijalnom turniru „Srđan Jovanović“ – rekao je Filip Vlajić.

Pročitajte još  IDVOR: Održan 14. naučno-edukativni kamp „Mihajo Idvorski Pupin”, evo čiji su radovi nagrađeni

Takmičarima Dinama sledi kratka letnja pauza nakon čega počinju intenzivne pripreme za seniorsko prvenstvo Srbije u jesenjem delu sezone.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: