ODRŽANA TRKA „PEŠČARA 2024”: Čak 66 učesnika napravilo autoslalom spektakl u Devojačkom Bunaru

Foto: Fanatik

Proteklog vikenda u, subotu, 29. juna, u naselju Devojački Bunar održana je autoslalom trka „Peščara 2024”, u organizaciji AMSU Fanatik iz Pančeva. Snage na stazi odmerilo je 66 takmičara iz cele Srbije i Republike Srpske.

Pored velikog broja takmičara, trka je okupila i mnogo zaljubljenika u auto-moto sport koji su došli da podrže svoje favorite, ali i da uživaju u nesvakidašnjem sportskom događaju, koji se u Peščari prvi put održao prošle godine.

Pročitajte još  ŠAH: Održan „Memorijal Pavla Orlova”
Foto: Fanatik

Trka je bodovana za Šampionat Srbije kao i za Otvoreno prvenstvo Republike Srpske.

Najbrži u generalnom plasmanu bio je Miloš Stevanović, a do poslednje vožnje vodio je borbu sa drugoplasiranim Milošem Soviljom, prošlogodišnjim šampionom. Na podijumu im se pridružio i Jelenko Dragićević, gost iz Republike Srpske.

Foto: Fanatik

– Ova disciplina je najpristupačnija grana auto sporta, pa iz godine u godinu interesovanje za ovim vidom takmičenja samo raste. Zahvalni smo predstavnicima Opštine Alibunar na pomoći i na tome što su uključili sve svoje službe u organizaciju jedne ovakve manifestacije. I Turistička organizacija Alibunar je takođe prepoznala potencijal ove manifestacije koja iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca i stala uz nas. Rastali smo se uz dogovor da se dogodine ponovo okupimo u još većem broju – kaže Aleksandar Isakov iz Fanatika.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: