ODBOJKAŠKA SUPERLIGA: Novi poraz starčevačkog Borca, ovog puta trijumfovao Radnički

U Hali sportova na Strelištu večeras je završena utakmica 18. kola Superlige za odbojkaše. Na žalost ljubitelja igre preko mreže u Pančevu i okolini – ništa novo: Borac je pretrpeo i 17. poraz, pa je sve izvesnije da će od jeseni igrati u nižem rangu.

Ovoga puta, bez velike muke, bodove su odneli gosti iz Kragujevca: Borac – Radnički 0:3, po setovima: 18:25, 17:25 i 19:25.

Pročitajte još  BOKS: Osam medalja za BK Profesionalac na Prvenstvu Srbije

Posle dramatično izgubljene utakmice u Subotici, kada set lopte nisu pretvarali u bodove, odbojkaši koje predvode Vojislav Pavlović i Dušan Jović, nisu uspeli da se odupru odličnim Kragujevčanima.

„Borci” su uspevali da pariraju, koliko-toliko, samo do polovine setova, a onda su inicijativu preuzimali gosti, pa se pitanje pobednika nije postavljalo nijednog momenta.

Najviše aplauza i ovoga puta izmamili su borčevi momci iz kadetske selekcije Vojkan Luković i Nemanja Jović prilikom svog ulaska u igru.

Pročitajte još  USPEH MLADIH DŽUDISTA TAMIŠA: Iz Stepanovićeva stigli zlato, srebro i dve bronze

Tokom vikenda pred nama Borac neće imati prvenstvenih iskušenja, a potom ga očekuje još jedan meč na svom terenu: megdan sa Jedinstvom iz Stare Pazove.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: