NIS ENERGY: Kompanija NIS otvara vrata za mlade talente

NIS ENERGY PROGRAM
Foto: NIS

Kompanija NIS otpočela je četvrtu sezonu NIS Energy programa u okviru koje će 23 polaznika imati priliku da napravi svoje prve korake u karijeri u timu koji čini oko 12 hiljada zaposlenih širom Srbije.

Polaznike tokom godinu dana rada u kompaniji očekuju praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja koja će držati vodeći stručnjaci iz industrije, ali i trening „mekih“ veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su Rafinerija u Pančevu i benzinske stanice NIS-a.

Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.

NIS Energy program kompanije NIS je sveobuhvatan jednogodišnji edukativni program u kome svaki polaznik dobija svog mentora i prolazi kroz različite obuke, ali i stiče praktične veštine, a nakon toga dobija individualni projekat iz odabrane oblasti.

Pročitajte još  PANTRANSPORT: Drugačiji red vožnje tokom Dana državnosti, a menja se i trasa u Kačarevu zbog Slaninijade
NIS ENERGY
Foto: NIS

Priliku da učestvuju u NIS Energy programu imaju master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta.

– NIS Energy program jedan je od strateških programa poslovanja naše kompanije kroz koji pružamo mogućnost mladim ljudima dodatne edukacije i sticanje praktičnih veština koji su ključni na početku građenja poslovne karijere. Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, u NIS-u verujemo da su mladi stručnjaci nova energija koja doprinosi razvoju kompanije o čemu svedoči i činjenica da smo do sada zaposlili 100 odsto polaznika ovog programa – izjavila je Alisa Evsina, HR direktorka kompanije NIS.

Pročitajte još  TOP NA SAJMU TURIZMA: Promovisan vodič, a za maj najavljena nova manifestacija „Pančevo wine weekend”
NIS ENERGY PROGAM ZA MLADE
Foto: NIS

Kao društveno odgovorna kompanija, NIS najavljuje da će nastaviti da kroz ovaj i slične programe pomaže zajednici u kojoj posluje, posebno mladim ljudima, za koje u kompaniji veruju da su upravo oni pokretači nove energije i nosioci „budućnosti na delu“, što je i slogan kompanije NIS.

Sve detalje o programu i odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pogledati OVDE

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: