POKLON KONKURS: „Neverne bebe” 15. februara sviraju u Кulturnom centru, a sada poklanjaju potpisan CD nekom od vas

Foto: Neverne bebe, promo

Jedan od bendova koji mnogi Pančevci i Pančevke posebno vole, „Neverne bebe”, nakon tri godine pauze nastavlja tradiciju da u periodu oko Dana zaljubljenih nastupa u našem gradu.

„Bebe” se, kako same kažu – na svoju omiljenu binu vraćaju 15. februara da, između ostalog, predstave i svoj novi album. Кoncert počinje u 20 sati i nosi naziv „Slavimo ljubav”.

Povodom koncerta, „Neverne bebe” poklanjaju po jedan potpisan novi CD za tri njihova najkreativnija fana.

Poklon konkurs pronađite na našoj Fejsbuk i Instagram stranici OVDE ili OVDE.

Foto: Neverne bebe, promo

A šta vas sve čeka na koncertu saznali smo od frontmena benda Milana Đurđevića:

Pročitajte još  SKUPŠTINA ODBOJKAŠKOG SAVEZA VOJVODINE: Petar Bogunović i dalje predsednik

– Tradicionalni pančevački koncert je za nas toliko važan da se stvarno osećamo kao da dolazimo na porodičnu slavu i to nije fraza. Za nas, našu muziku i inspiraciju svaki dan je Dan ljubavi, i zaista u Pančevo dolazimo punog srca. Dobro se osećamo na sceni, a u sali nikad nema nijednog „zalutalog” čoveka. Svaki koncert je po nečemu poseban, a mi ovim praktično počinjemo našu jubilarnu turneju „30 u 30”. Toliko će biti velikih koncerata u 30 gradova važnih za našu karijeru koja traje tačno tri decenije, tako da je predstojeći koncert i po tome specifičan. Sviraćemo neke pesme sa novog, aktuelnog albuma „Hodaj”, ali i one koje ljudi očekuju od nas. Stvarno jedva čekamo taj 15. februar, i na neki način naš povratnički koncert nakon onoga što nas je sve zadesilo u prethodne tri godine. Vraćamo se „kući”, u Pančevo, među svoje – poručio je Milan.

Pročitajte još  U NEDELJU U PARKU: Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći
Foto: Neverne bebe, promo

Osmi studijski album „Nevernih beba” pod nazivom „Hodaj” sa 11 novih pesama, izašao je 15. decembra prošle godine, u izdanju PGP RTS-a, a spot za singl „Ćuti” naišao je na odlične reakcije publike. Milan Đurđević je album okarakterisao kao „pokušaj izdizanja iz opšteg ludila, i lokalnog, i globalnog” i kao „muzičku priču koja govori o životima svakog od nas, o padovima, ponovnom ustajanju i hodanju.”

Кarte za koncert u Pančevu po ceni od 1.000 dinara u pretprodaji možete kupiti na blagajni Кulturnog centra. Na dan koncerta cena će biti 1.200 dinara, ali male su šanse da će ih tada uopšte biti, pošto je interesovanje za koncert, kao i uvek, veoma veliko.

Pročitajte još  DŽUDO: Dve bronze za Dinamo ovog vikenda

A pogledajte i novi spot:

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: