NE PROPUSTITE: Marko Louis u petak u „Apolu”

U petak, 2. decembra, u „Apolo” stiže Marko Louis, muzičar sa kojim se pančevačka publika na istom mestu već srela u septembru prošle godine.

Ako ste tada bili tamo, onda Marka i njegov bend pamtite po jednom od boljih koncerata koji je poslednjih godina održan u našem gradu.

Ista ekipa će ovog puta publici uživo predstaviti nove pesme, a nema sumnje da će svirka ponovo premašiti očekivanja svakog ko bude u „Apolu” u petak. Svirka će početi u 22 sata, pa imate vremena i da pre toga odgledate utakmicu, budući da Srbija u Kataru u petak igra protiv Švajcarske od 20 sati.

Redovna cena ulaznica za koncert Marka Louisa na biletarnici Doma omladine je 1.200 dinara, a na dan koncerta cena će biti 1.500 dinara. Broj mesta je ograničen.

– Moja publika zajedno s nama uživa na koncertima, zato što zna da je očekuju dobra atmosfera, luda energija i nezaboravno muzičko putovanje. Radujem se novom susretu – kaže Marko Louis, koji ovih dana završava i novi album „Beskraj 2”, a planirano je da on bude objavljen početkom sledeće godine.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *