KAČAREVO: Nije se zaustavio na znak policije, a kad su ga stigli – vozio pod zabranom, drogiran, a pretres stana je priča za sebe

Pokušaj policije da danas zaustavi jedno vozilo u Kačarevu najverovatnije radi rutinske kontrole pretvorio se u pravu dramu kada je vozač, umesto da na znak policije stane – počeo da beži. Policija ga je ubrzo sustigla, a u tom trenutku se krivičnom delu – ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, koje je čovek počinio već samim bežanjem, pridružilo još nekoliko novih (ne)dela. Kao što se moglo i naslutiti, dotični nije bežao bez razloga.

U saopštenju područne Policijske uprave Pančevo, koje je potpisao kapetan policije i portparol PU Željko Grujić, navodi se sledeće:

Pročitajte još  PANČEVO: Iz Tamiša izvučen leš starije žene

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su J. M. (1987) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kada je policija sustigla i zaustavila J. M, ispostavilo se da je on upravljao vozilom pod izrečenom zabranom, a povrh svega, droga test je pokazao da je čovek vozio pod dejstvom amfetamina i marihuane.

Pročitajte još  PANČEVO: Požar u kući u Vojlovici izazvao punjač za telefon

Ni tu priči nije kraj. Policija je potom pretresom stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela oko 1,1 kilogram praškaste materije nalik na opojnu drogu amfetamin, oko 15 grama praškaste materije nalik na kokain, 72 grama biljne materije nalik na marihuanu upakovanu u 18 kesica, dve vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge, kao i novac u iznosu od oko 92.000 dinara, oko 160 evra i 10 denara, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JULA: Kvalifikacioni turnir 3x3 Roda državnog prvenstva, prva nagrada 110.000 dinara

– J.M. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu. Takođe, protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave – piše u saopštenju Policijske uprave Pančevo.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: