EMOCIJE KOJE JE NEMOGUĆE SAKRITI: „Ognjište“ doniralo paketiće deci iz škole „Mara Mandić“, „Nevena“, Sigurne kuće…

Deca iz ŠOSO „Mara Mandić“, dnevnog boravka „Neven“ i ona koja su trenutno smeštena u Sigurnoj kući u Pančevu, 18. januar sigurno će upamtiti kao jedan od lepših i radosnijih dana u svom životu.

Njih je naime tog dana posetio „Božićni karavan“ Udruženja dobrih ljudi „Ognjište“.

A zna se šta to znači: mnogo divnih paketića za svakog od njih!

Igračke, školski pribor, knjige, bojanke i slatkiši – sve je to bilo u velikim kesama sa likom Deda Mraza koje su se otvarale sa mnogo nestrpljenja i uzbuđenja, sa osmesima velikim kao kuća, a i sa pokojom suzom radosnicom.

Pročitajte još  POLJOPRIVREDNICI, ISKORISTITE PRILIKU: Prijavite se za besplatnu analizu plodnosti zemljišta

Njih je najviše bilo u očima Slavka Radojčića, predsednika udruženja „Ognjište“ koji ovakve akcije organizuje toliko dugo da njegov lik deca iz škole „Mara Mandić“ i iz „Nevena“ i te kako dobro znaju i pamte – po dobrom, naravno.

Nije ovo prvi put da su oni proveli divno vreme u igri i smehu sa Slavkom i njegovom ekipom.

Zahvaljujući svim humanim ljudima koji su donirali novac, slatkiše, igračke ili knjige za paketiće, „Božićni karavan“ obradovao je ovih dana i mališane na Dečjem internom odeljenju Opšte bolnice u Pančevu, kao i one na Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Beogradu.

Pročitajte još  PANČEVO: Zašto su koševi koje je „Brose” donirao školi „Mika Antić” nakratko nestali sa terena

O tome kako je danas bilo na dodeli paketića fotografije na Fejsbuk stranici „Ognjišta“ reći će mnogo više od bilo kojih reči.

 

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: