DŽUDO: Pobednički pehar za pančevački Tamiš u Doboju!

Letnji raspust je i zvanično počeo, bar za osnovce, ali superklinci iz Džudo kluba Tamiš još uvek nisu na odmoru. Naprotiv, ovi talentovani borci su danas učestvovali na sedmom po redu međunarodnom turniru „Doboj open” gde su postigli fantastične rezultate.

Zahvaljujući ovoj sjajnoj deci, danas se u Republici Srpskoj s velikim poštovanjem pričalo o Pančevu… A kako i ne bi kada je Tamiš osvojio prvo mesto u ukupnom plasmanu, a pehar namenjen najboljima podigle su i mlađe i starije devojčice pančevačkog kluba.

Pročitajte još  IZVIĐAČI: „Crne rode” ovog leta lete po ravnici, pa do mora, planina i gora...

Uz sve to, bilo je i individualnih priznanja. Za najbolje takmičare na turniru proglašeni su Natalija Novaković i Filip Ćirić!

Zaista ove devojčice i ovi dečaci zaslužuju svako poštovanje i pohvale, jer upravo zahvaljući njima o Pančevu se priča u superlativima i van granica naše zemlje.

Zlatne medalje u veoma jakoj konkurenciji u Doboju osvojili su: Lenka Vuković, Tamara Grabundžija, Divna Milanović, Anita Lalić, Natalija Novaković, Vukan Taušan, Kristian Lehni, Novak Nedeljković, Novak Bogdanović, Miloš Božić, Filip Ćirić i Aleksa Lehni.

Pročitajte još  U GLOGONJU OD 10. DO 14. JULA: Bogat program povodom obeležavanja seoske slave Petrovdan

Srebrom su se okitili Mihajilo Cvetković i Jana Cvetković, a bronzana odličja su zaslužili Jovan Vitas, Matija Crnjin i Luka Crnjin.

Ekipu Tamiša predvodili su treneri Tatjana Bevc Lalić i Vuk Košić.

Pogledajte još fotografija od danas:

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: