DŽUDO: Natalija, Divna i Kristian iz pančevačkog Tamiša vicešampioni Srbije

Sada već čuvena džudo dvorana „Šumice” u Beogradu i ovog vikenda bila je poprište velikih borbi i značajnih sportskih dostignuća. Održano je Prvenstvo Srbije za starije dečake i devojčice, a u konkurenciji takmičara iz preko 60 klubova, ponovo su briljirali mladi borci pančevačkog Džudo kluba Tamiš.

Predvođeni trenerom Vukom Košićem, džudistkinje i džudisti Tamiša prikazali su sjajne borbe, odličnu tehniku, ali i ogromno srce koje je na tatamiju često i presudno za pobedu.

Pročitajte još  DŽUDO: Pobednički pehar za pančevački Tamiš u Doboju!

Zato i ne treba da čudi što su se devojčice i dečaci iz Pančeva čak četiri puta peli na pobedničko postolje, što je doprinelo da Tamiš u ukupnom plasmanu zauzme visoko peto mesto u Srbiji.

Vicešampionske titule zaslužilo je čak troje mladih Pančevaca koji su zaista bili izvanredni u svojim kategorijama. Dakle, srebrne medalje osvojili su Divna Milanović, Natalija Novaković i Kristian Lehni. Odličan je bio i Miloš Božić koji je zaslužio bronzano odličje.

Pročitajte još  U SUBOTU NA TAMIŠU: Treća pančevačka regata startuje sa oko 140 plovila

Još jedan sjajan turnir za Džudo klub Tamiš, koji samo potvrđuje odavno izrečeno. Ovaj mladi sportsku kolektiv je za kratko vreme postao istinski džudo brend, pa ne treba uopšte sumnjati da one najbolje rezultate od ove talentovane dece tek treba očekivati.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: