DŽUDO: Devet medalja za Tamiš na „Trofeju Beograda”

Najmlađi takmičari Džudo kluba Tamiš nastavljaju stopama svojih starijih drugarica i drugova i na najlepši način reprezentuju Pančevo i sportski kolektiv iz koga potiču, gde god da se pojave.

Juče je u dvorani Šumice u Beogradu održan veliki međunarodni džudo turnir pod nazivom „Trofej Beograda”, na kome su se, u jakoj konkurenciji, nadmetali i poletarci, mlađi pioniri i mlađi kadeti Džudo kluba Tamiš. Pogađate već, pančevački klinci zablistali su punim sjajem i ovoga puta.

Pročitajte još  BOKS: Osam medalja za BK Profesionalac na Prvenstvu Srbije

Mihajlo Vuković se okitio zlatnom medaljom, Katarina Kešin je zaslužila srebrno odličje, a bronze u svojim kategorijama su osvojili Anja Urs i David Mamojka.

Odlični su bili i Tamara Grabundžija, Uroš Zubović i Strahinja Petrović koji su se plasirali na peta mesta i vrlo malo im je nedostajalo do osvajanja trofeja na ovom prestižnom turniru.

Takmičari Tamiša bili su besprekorni i drugog dana turnira. Stariji pioniri Divna Milanović, Gavrilo Bošković i Miloš Božić osvojili su bronzana odličja, dok se Kristian Lehni okitio zlatnom medaljom. Kadet Filip Ćirić, došao je do finala i osvojio srebrnu medalju.

Pročitajte još  POTREBAN PRODAVAC U POSLASTIČARNICI: „Anči kolači” širi tim, uslovi odlični!

Za sada, 2024. godina je godina iz snova za sportiste iz Džudo kluba Tamiš. Idu nova takmičenja i novi turniri, što znači da stižu i nove medalje iz radionice ovih sjajnih sportista.

Sve fotografije sa turnira pogledajte na Facebook stranici Džudo kluba Tamiš:

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: