BENČ PRES: Pet zlatnih i četiri srebrne medalje za Pančevce na Prvenstvu Srbije

Devetoro članova Kluba dizača tegova Dinamo iz Pančeva nastupilo je u subotu, 8. juna na Prvenstvu Srbije u benč presu održanom u Svilajncu i svih devetoro se vratilo sa medaljama: petoro sa zlatnim i četvoro sa srebrnim.

Organizator takmičenja bio je Powerlifting klub Ajkula, uz pokroviteljstvo Powerlifting saveza Srbije i nekoliko lokalnih sponzora. Na prvenstvu učestvovalo je 108 takmičara iz gotovo svih klubova u Srbiji.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JUNA: Dobrotvorni koncert „Isidorci za Isidorce”

Pančevci su i ovog puta zablistali u punom sjaju.

U kategoriji kadetkinja do 69 kg Krstina Jeremić je ubedljivo pobedila pri čemu je oborila i kadetski državni rekord. Pored toga, proglašena je i za najjaču kadetkinju na prvenstvu!

U istoj težinskoj kategoriji, nastupala je i Barbara Totarvaj koja je u konkurenciji seniorki bila drugoplasirana. Nataša Mitrović, takođe kadetkinja, nastupala je u kategoriji do 76 kg u kojoj je osvojila zlatnu medalju i, poput Kristine, oborila nacionalni kadetski rekord u svojoj težinskoj kategoriji. Vladimir Jović, senior, nastupio je u kategoriji do 59 kg u kojoj je pobedio.

Pročitajte još  U PANČEVU OD 13. DO 16. JUNA: „Klasik fest” u znaku broja 13

Andrej Radomirović osvojio je srebrnu medalju u kategoriji kadeta do 66 kg. U kategoriji juniora do 93 kg Jovan Bunčić je bio prvi, a Nemanja Đerić drugi. U kategoriji veterana M1 do 93 kg Ljubiša Atanacković je osvojio prvo mesto. Danko Ćulibrk osvojio je srebrnu medalju u kategoriji seniora do 120 kg.

Takmičare je prevodio predsednik i glavni trener kluba Filip Vlajić.

Pročitajte još  PANČEVO: Kompanija „Brose” donirala košarkaški teren školi „Miroslav Mika Antić”

Naredno iskušenje koje očekuje takmičare Dinama je Trofej Beograda u olimpijskom dizanju tegova, koje se održava 6. jula u Atletskoj dvorani u Beogradu.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: