DŽUDO: Pet odličja za Tamiš na Trofeju Partizana

Dvorana „Šumice” u Beogradu je i u subotu, 19. oktobra, bila rezervisana za džudo i najmlađe borce, buduće šampione ovog popularnog olimpijskog sporta.

U organizaciji Džudo kluba Partizan po 11. put održan je tradicionalni međunarodni turnir pod nazivom „Svetislav Ivanović Es”.

Borilišta su bila prepuna talentovanih džudoka iz zemlje i inostranstva, a u veoma jakoj konkurenciji, iznad proseka, ponovo su se istakli sjajni mladi ljudi koji džudo vežbaju u pančevačkom Tamišu.

Pročitajte još  PLIVAČKE NADE 2024: Čak 12 medalja za pančevački Olimp na mitingu u Kikindi

Popularni sportski kolektiv iz najvećeg južnobanatskog grada ponovo je pokazao da je prava fabrika šampiona! Mladi borci Tamiša osvojili su pet vrednih trofeja i nagovestili da ono najbolje tek dolazi.

Na najviši stepenik pobedničkog postolja, sa zlatnim medaljama oko vrata popele su se Emilija Ilić i Divna Milanović. Tamara Grabundžija se okitila srebrom, a bronzana odličja su osvojili Ilija Bogdanović i Kristian Lehni.

Pročitajte još  U PANČEVU, 12. OKTOBRA: Učestvujete i vi na humanitarnoj „Biciklijadi”

Ekipu Tamiša su na ovom turniru predvodili treneri Marko Jovanović i Vuk Košić.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: