PANČEVO: Počela prodaja karata za Džez festival

Kulturni centar Pančeva obaveštava publiku da je počela prodaja ulaznica za predstojeći 27. Pančevački džez festival. Karte po ceni od 500 dinara za veče mogu se kupiti na biletarnici svakog radnog dana 13 do 21 sat, i subotom od 11 do 21 sat.

Festival će se održati od 1. do 3. novembra u dvorani Kulturnog centra, a na programu je 6 koncerata i 3 džem-sešna, a publika će imati priliku da uživa u nastupima vrhunskih džez sastava koji dolaze iz SAD, Italije, Izraela, Francuske, Austrije i Srbije.

Pročitajte još  ROK ISTIČE: Predložite kandidate za Novembarsku nagradu do 15. oktobra

Prve festivalske večeri, u petak 1. novembra od 20 sati nastupiće izraelski sastav Shai Maestro, dok je od 21.30 na programu koncert Robin McKelle: „Impressions of Ella” (SAD/Francuska).

U subotu, 2. novembra od 20 sati nastupa Tsombanis 4 iz Austrije, a od 21.30 italijanski sastav Fabrizio Bosso Quartet: „We Wonder”.

Poslednje večeri, u nedelju, 3. novembra, od 20 sati, na programu je koncert domaćeg sastava Soul Matrix, dok od 21.30 nastupa David Murray Quartet (SAD). Svake večeri od 23.00 u Foajeu publiku očekuju zanimljivi džem-sešni. Više o programu pogledajte na sajtu Kulturnog centra.

Pročitajte još  PRIČA SA TAMIŠA: Kako su Damir i Vukša spasli labuda kome se udica zabola u vrat

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: