U PANČEVU OD 23. DO 30. SEPTEMBRA: Obeležava se Evropska nedelja sporta, a ovo je program za svih 7 dana

Evropska nedelja sporta biće već treću godinu zaredom obeležena i u Pančevu, nizom sportskih aktivnosti koje će svakodnevno, od 23. do 30. septembra, organizovati Sportski savez Pančeva u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i uz pomoć tehničkih partnera Saveza za školski sport Pančeva i Saveza za predškolski sport i rekreaciju grada Pančeva.

– Kao i prethodnih godina, predstojeća nedelja biće prepuna sporta, a svaki posetilac će imati mogućnost da se oproba i zamisli sebe u ulozi pravih sportista – poručuju iz Sportskog saveza.

Evo i spiska svih najavljenih aktivnosti po danima:

Ponedeljak, 23. septembar

U 11 sati na platou ispred Narodnog muzeja biće upriličen „Školski sportski dan”, a veliki broj osnovaca takmičiće se u savladavanju poligona spretnosti i okretnosti. Svaki posetilac će imati mogućnost da se oproba i zamisli sebe u ulozi pravih sportista.

Pročitajte još  U PANČEVU, 27. I 28. SEPTEMBRA: Evo šta vas čeka na 21. festivalu „Ethno.com”

Utorak, 24. septembar

Utorak će biti rezervisan za promociju fitnes discipline „Kangoo jump”, a sve će se dešavati u Narodnoj bašti od 18 sati. Zahvaljujući neograničenom prostoru najlepšeg gradskog parka, svi zainteresovani će moći da se oprobaju u ovoj disciplini.

Sreda, 25. septembar

Od 10 sati biće održano Opštinsko školsko takmičenje u atletici u Osnovnoj školi „Miroslav Mika Antić” u Pančevu.

Pročitajte još  U DOLOVU, 14. SEPTEMBRA: Vreme je za 25. „Štrudlijadu”

Četvrtak, 26. septembar

I u četvrtak je atletika u centru pažnje, ali nakon tehničkih, sada su na redu trkačke discipline. Opštinsko školsko prvenstvo u atletici biće održano od 10 sati na atletskoj stazi Gradskog stadiona.

Petak, 27. septembar

U petak će centar zbivanja biti reka Tamiš, a na programu su javni čas veslanja i promocija akcije „Leto na Tamišu”. Rekreativno veslanje namenjeno je svim uzrastima. Početak je zakazan za 14 sati.

Subota, 28. septembar

Subota će biti dan za ekstremne sporove. U fokusu će biti penjanje na veštačku stenu i poligon, a ove aktivnosti biće realizovane u saradnji sa PEK Soko. Početak je zakazan za 19 sati u Barutani.

Pročitajte još  TEŽAK UDES NA NOVOSELJANSKOM: Automobil se zapalio nakon direktnog sudara s kamionom, vozač poginuo

Nedelja, 29. septembar

U nedelju će Sportsko udruženje „Skočica” u saradnji sa Savezom za predškolski sport i rekreaciju održati promociju besplatne škole sporta. Mesto događaja je Narodna bašta, a promocija počinje u 11 sati.

Ponedeljak, 30. septembar

Poslednji dan manifestacije posvećen je pripadnicama ženskog pola. Tada će biti promovisana akcija „Budi zdrava, vežbaj sa nama”, kroz trening koji startuje u 17.30, u sali JKP-a „Mladost”.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: