PETA SEZONA PROGRAMA „NIS ENERGY”: Nova šansa za mlade bez radnog iskustva, prijavite se do 20. oktobra!

Kompanija NIS i ove godine nastavlja da, putem programa „NIS Energy“, pruža šansu mladima da prvo zaposlenje ostvare u NIS-u, jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu sa više od 13.000 zaposlenih.

Pod sloganom „Svaki ekspert je bio početnik“, kompanija NIS poziva master studente i diplomce odabranih fakulteta da se do 20. oktobra tekuće godine prijave na konkurs programa „NIS Energy“ na sajtu kompanije.

Priliku da prođe ovaj plaćeni jednogodišnji program i zaposli se u NIS-u dobiće 25 odabranih kandidata.

„NIS Energy“ kandidatima nudi mnoštvo mogućnosti za sticanje iskustva i znanja u različitim organizacionim jedinicama u naftnoj industriji.

– Pre svega, program obuhvata širok spektar oblasti u kojima će odabrani polaznici moći da se usavršavaju kao što su istraživanje i proizvodnja nafte i gasa, prerada nafte, planiranje i analiza prodaje, upravljanje podacima, finansije, nabavka, ljudski resursi, digitalne tehnologije, logistika i kontrola kvaliteta. Svi kandidati imaće podršku svog mentora koji će im pomagati u adaptaciji na novu sredinu, ali i voditi ih kroz unapred kreiran plan razvoja do kraja programa. Polaznike očekuju i posete različitim organizacionim delovima kompanije NIS, dodatne edukativne radionice, teorijska predavanja vodećih stručnjaka iz industrije, kao i specijalizovani treninzi „mekih“ veština. Nakon šest meseci u kompaniji, polaznici će dobiti priliku da pripreme projekat iz odabrane oblasti koji će na kraju programa prezentovati menadžmentu svog sektora – navodi se u saopštenju kompanije NIS.

Pročitajte još  DEVOJČICA SA TRZALICAMA: Milica Jončeski ima 13 godina i neobičan hobi – sakuplja palice i trzalice poznatih bendova

Na konkurs mogu da se prijave diplomci ili master studenti sa manje od godinu dana iskustva, koji dobro poznaju engleski jezik i MS Office paket.

U ovoj, petoj po redu sezoni programa „NIS Energy“, otvorene su pozicije za mlade koji dolaze sa:

  • Rudarsko-geološkog fakulteta,
  • Mašinskog fakulteta,
  • Fakulteta organizacionih nauka,
  • Ekonomskog fakulteta,
  • Elektrotehničkog fakulteta,
  • Tehnološko-metalurškog fakulteta,
  • Pravnog fakulteta,
  • Saobraćajnog fakulteta,
  • Hemijskog fakulteta,
  • Tehnološkog fakulteta,
  • Fakulteta tehničkih nauka
  • svih fakulteta sličnih usmerenja.
Pročitajte još  USPEH KAKAV SE NE PAMTI: Pesnik iz Pančeva Uroš Đorović dobio dve najprestižnije književne nagrade za prvu zbirku

Nakon selekcije biće izabrano 25 polaznika koji će sa kompanijom NIS potpisati jednogodišnji ugovor o radu.

– Program će se sprovesti u periodu od 15. januara 2025. do 15. januara 2026. godine, a nakon njegovog završetka, polaznicima se otvara mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes. Sa zadovoljstvom ističemo da su u prethodne četiri sezone zaposlenje u NIS-u dobili svi polaznici programa, odnosno da je putem programa „NIS Energy“ u kompaniji zaposleno 80 mladih – piše u saopštenju NIS-a.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: