U SREDU, 9. AVGUSTA: „Trio Krstić” svira pop na platou ispred Kulturnog centra

Foto: Kulturni centar Pančeva

Nema sumnje da vas odličan provod i injekcija sjajnog raspoloženja očekuju u sredu, 9. avgusta, od 21 sat, kada će na platou ispred Kulturnog centra domaće i strane pop hitove izvoditi „Trio Krstić”.

Ako pratite pančevačku muzičku scenu, onda sigurno već dobro poznajete izuzetno talentovane i školovane muzičare koji čine ovaj trio. To su Ester Krstić (vokal i violina), dr Kristina Krstić (klavir i prateći vokal) i Ivan Krstić (gitara i prateći vokal).

Pročitajte još  U „APOLU” OD 8. DO 16. MAJA: Sedam besplatnih filmova u okviru turneje „Slobodne zone”

– Prve muzičke korake napravili smo još u ranom detinjstvu, a 2013. godine prerasli smo u bend koji izvodi popularnu akustičnu muziku. Pored svirki u lokalima, sa zadovoljstvom učestvujemo na književnim večerima, izložbama, i svuda gde muzika doprinosi boljoj prezentaciji nečijeg stvaralaštva. Najčešće nastupamo u Pančevu i Beogradu, mada nas je put naneo i u Zrenjanin, Novi Sad… Moto benda je da je kvalitet prioritet. Želimo da naše obrade pesama budu zanimljive i sveže, i da time negujemo specifičan stil izvođenja – kažu o bendu članovi „Trija Krstić”.

Pročitajte još  PANČEVO: Obeležen Dan bezbednosti motociklista, a noć uoči akcije teško povređen vozač motora (23) u centru grada

Ako ste ih ikada slušali, već znate koliko su sjajni. Ako niste, vreme je da to saznate. Bićete nam zahvalni na ovoj preporuci. Koncert je besplatan.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: