U NEDELJU U „APOLU”: Učenici Elektrotehničke škole organizuju humanitarni koncert za Ogija

Učenici Elektrotehničke škole „Nikola Tesla” u Pančevu pozivaju vas u nedelju, 11. decembra, od 18 sati do ponoći, u dvoranu „Apolo” na humanitarni koncert koji su oni inicirali kako bi se prikupio novac za lečenje sina njihove nastavnice Ognjena Kapate. Ognjen ima 15 godina, boluje od akutne limfoblastne leukemije i hitno mu je potrebna transplantacija koštane srži.

Kolektiv škole podržao je ovu đačku akciju, a u priču su se uključili brojni bendovi koji će nastupiti u nedelju, a to su:

  • Sample text
  • Neighbourhood
  • Bend Gimnazije
  • Jutarnji program
  • Shangri-la
  • Fis dur bend
  • Storm
  • Rampa
  • TKTR
Pročitajte još  TAMBURATORIJUM: Odlaže se koncert filmske muzike

– Posebno se zahvaljujemo bendovima koji su prijavili učešće! Nadamo se velikom odzivu i dobroj atmosferi, jer verujemo u Ognjenovo izlečenje! Program počinje od 18 sati za starije, a od 21 sat do ponoći će rok i rep bendovi zabavljati mlade. Hvala svima na podršci – poručuju iz škole „Nikola Tesla”.

Do sredine avgusta ove godine Ognjen je živeo uobičajenim životom, trenirao košarku i pripremao se za polazak u prvi razred Sportske gimnazije. Imao je snove i planove, a onda je sve to prekinula čudna upala grla, a potom i strašna dijagnoza – akutna limfoblastna leukemija veoma visokog rizika (C91.0)

Pročitajte još  PANČEVO: Crveni krst u „Maksiju” prikuplja namirnice za socijalno ugrožene

Ognjen je sada na lečenju hemoterapijama, ali da bi potpuno ozdravio mora što pre da ode na transplantaciju koštane srži u inostranstvu. Priču o Ognjenu pročitajte OVDE.

Porodica nije u mogućnosti da pokrije troškove lečenja i moli sve ljude dobre volje da im pomognu kako bi Ognjen što pre otišao na lečenje, ponovo zaigrao košarku i vratio se među svoje drugare u Sportskoj gimnaziji.

Pročitajte još  APEL: Pružimo ruku Sofiji na putu ka prvim koracima i rečima, sledeća stanica – Zagreb

Sredstva su mu potrebna za transplantaciju koštane srži, lečenje, lekove, suplemente, rehabilitaciju, kontrole, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Cena ulaznica za koncert iznosi 200, 300, 500 dinara ili koliko god više od toga želite da priložite.

Ognjenu možete pomoći i putem fondacije „Budi human”:

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: