VOZAČI, PAŽNJA: Zatvara se Ulica Branka Radičevića od ponedeljka, sklonite vozila

ulica branka radičevićaGradska uprava Pančevo izdala je danas saopštenje u kome obaveštava građane da će od ponedeljka, 18. jula, Ulica Branka Radičevića u Pančevu biti zatvorena za saobraćaj.

– Kako su radovu u bloku 072, poznatijem kao „Američke zgrade“ u toku, zbog spajanja kišne kanalizacije na recipijent koji se nalazi u ulicama Svetozara Miletića i Branka Radičevića, potrebno je Ulicu Branka Radičevića zatvoriti od ulaza u dvorište „Američkih zgrada“ do Ulice Svetozara Miletića. Molimo građane da u tom potezu Ulice Branka Radičevića, od ulaza u dvorište „Američkih zgrada“ do Ulice Svetozara Miletića, od ponedeljka, ne parkiraju svoja vozila i da vozila pomere iz garaža i sa parkinga – navodi se u saopštenju.

U Gradskoj upravi dodaju da je, prema dinamičkom planu koji je dao izvođač, planirano da radovi traju 20 dana, u zavisnosti od stanja na terenu.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *