ZA NOVU GODINU OTPUTUJTE NEKUDA: Birajte između Maribora, Temišvara, Budimpešte, Zlatibora, Sarajeva…

Ukoliko ne znate gde biste mogli da provedete novogodišnju noć i dopada vam se ideja da nekuda otputujete, onda svakako zavirite u ponudu agencije „Star tours” iz Pančeva.

Oni su za praznike (a i pre i posle njih) pripremili bogat i raznovrstan program putovanja i izleta za svačiju dušu i džep. Polasci su mogući iz Pančeva i Beograda, tako da su vam, uz malo organizacije, dostupni gde god da živite.

Ako odaberete izlet, to znači da će vaše putovanje trajati jedan dan – krenućete autobusom na destinaciju 31. decembra i zaputićete se kući u noći između 1. i 2. januara, par sati nakon što dočekate Novu godinu. Ukoliko vam se više dopada ideja da provedete 2-3 dana na odabranoj destinaciji, da se ugrejete i prespavate u hotelu, onda pogledajte ponudu putovanja.

A evo šta se sve nudi.

Kada je reč o izletima, možete u Sarajevo ili Budimpeštu po ceni od 3.000 dinara ili na Zlatibor za svega 2.500 dinara.

Program svakog izleta pogledajte na veb sajtu agencije „Star tours”

Ukoliko vas privlače putovanja, na raspolaganju su vam Maribor sa fakultativnim izletima u Grac i dvorac Ptuj, od 29. decembra do 2. januara, sa tri noćenja sa doručkom u Mariboru i Temišvar sa fakultativnim izletima u Arad i Oradeu, od 30. decembra do 1. januara, sa dva noćenja s doručkom u Temišvaru.

Šta god da odaberete, nećete pogrešiti.

Do kraja godinie su u ponudi i sledeći izleti:

❄️ 24.12. JAHORINA – 2.600 DIN.
❄️ 24.12. SEGEDIN ADVENT – 2.200 DIN.
❄️ 25.12. VIŠEGRAD, DRVENGRAD – 2.500 DIN.
❄️ 25.12. FRUŠKOGORSKI MANASTIRI – 1.400 DIN.

A pogledajte i kalendar izleta i putovanja koje je za januar pripremio „Star tours” na Instagram ili Fejsbuk stranici agencije.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: