UZBURKANE EMOCIJE: Održana priredba povodom Dana škole „Stevica Jovanović”

Veoma lepa priredba povodom obeležavanja Dana OŠ „Stevica Jovanović” iz Pančeva i 59 godina postojanja škole održana je u utorak, 30. maja, u punoj dvorani Kulturnog centra.

Nastupili su učenici svih uzrasta koji su ovom prilikom predstavili sve svoje talente, bilo da je reč o pevanju, sviranju, plesu, recitovanju, glumi, poznavanju stranih jezika i drugim znanjima i veštinama.

U foajeu Kulturnog centra postavljena je i izložba likovnih radova učenika škole.

Priredbu je otvorio izuzetno dobro pripremljen hor viših razreda pesmom „Ovo je Srbija”. Hor je tokom programa otpevao još nekoliko pesama svaki put mameći gromoglasne aplauze publike. Nakon uvodne numere, prisutne je pozdravila direktorka škole Jasna Gađanski.

Pročitajte još  PČELARI, PAŽNJA: U četvrtak tretman komaraca u Ivanovu, Jabuci i Glogonju

– Velika je čast biti na čelu ove škole koja ima uspešnu i dugogodišnju tradiciju. Kroz Osnovnu školu „Stevica Jovanović” prošlo je na hiljade đaka koji su danas vredni i uspešni članovi društva, a mi se radujemo svim njihovim uspesima i nagradama. Učenici, nastavnici i zaposleni u našoj školi svakodnevno su pred novim i drugačijim izazovima. Sve to uspešno rešavamo stvarajući atmosferu za srećan rast i razvoj deteta, za podsticanje i razvijanje dobrih navika i zdravog pogleda na svet i na ljude oko sebe – poručila je direktorka škole.

Najmlađi učenici odeljenja I-2 prestavili su se pesmom „Dobar drug ti vredi više”, a zatim je usledila najemotivnija tačka priredbe koja je izazvala suze mnogima u publici.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JULA: Kvalifikacioni turnir 3x3 Roda državnog prvenstva, prva nagrada 110.000 dinara

Reč je o nastupu učenika odeljenja I-4 učiteljice Verice Alerić, koji su na znakovnom jeziku izveli pesmu „Zavoli” zajedno sa svojom drugaricom Marinom koja ima oštećen sluh.

Pogledajte koliko je lepo ono što su klinci uradili za svoju drugaricu:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

U nastavku programa nizali su se odlični nastupi đaka škole, od kojih su neki pokazali i šta su naučili na vannastavnim aktivnostima – u Baletkoj školi „Dimitrije Parlić”, na folkloru u KUD-u „Stanko Paunović” NIS RNP, u Plesnom klubu „Balerina”, u Muzičkoj školi „Jovan Bandur”…

Pročitajte još  IZVIĐAČI: „Crne rode” ovog leta lete po ravnici, pa do mora, planina i gora...

Prikazana je i prezentacija u okviru koje su predstavljeni najuspešniji đaci u ovoj školskoj godini.

Ova priredba na najlepši način prikazala je sve potencijale „Stevičine” škole i dokazala da se kolektiv i đaci i te kako imaju čime podičiti.

Program je zaokružen nastupom najmlađih gošći iz Plesnog kluba „Balerina”. Priredbu je pripremio tim na čelu sa učiteljicom Zoranom Mitrović.

Još snimaka i fotografija sa priredbe pogledajte na našoj Fejsbuk i Instagram stranici.

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: