USPEH MLADIH DŽUDISTA TAMIŠA: Iz Stepanovićeva stigli zlato, srebro i dve bronze

Takmičari Džudo kluba Tamiš još jednom su obradovali svoje navijače, ali i sve ljubitelje sporta u Pančevu. Talentovani klinci napreduju iz dana u dan, a da su na dobrom putu potvrđuju i brojna takmičenja, odnosno osvojene medalje na tim turnirima.

Kontinuitet je nastavljen i prošlog vikenda i to na pokrajinskom šampionatu za starije poletarce i juniore koji je održan u Stepanovićevu. U veoma jakoj konkurenciji, mladi borci DžK-a Tamiš osvojili su četiri vredna trofeja.

Pročitajte još  PANČEVO: Otvoreno 21. Bijenale umetnosti

Tamara Grabundžija je postala šampionka Vojvodine u konkurenciji starijih poletarki, dok je Lenki Vuković pripala bronza. Odličan je bio i Vukan Taušan koji se plasirao na peto mesto.

Velike borbe na tatamiju odvijale su se u kategoriji juniora, a Tamiš je i u toj konkurenciji imao takmičarke za ponos. Mara Rašić je osvojila srebrno odličje, a Jana Cvetković se okitila bronzanom medaljom.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: