IMA NEKA TAJNA (PANČEVAČKA) VEZA: Tata karatista Dinama, a za ćerku odbojkašicu navijamo sutra!

Ljubitelji sporta prate i zdušno podržavaju žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije koja se pobedom nad selekcijom Sjedinjenih Američkih Država plasirala u finale Svetskog prvenstva.

Subota, 15. oktobar, biće dan kada će naše „lavice” pokušati da odbrane svetski tron i to u duelu protiv izvanrednih odbojkašica Brazila. Utakmica počinje u 20 sati i ne treba sumnjati da će cela Srbija biti uz njih. Biće i Pančevo naročito, jer između našeg grada i naših fenomenalnih odbojkašica postoji i jedna – „tajna veza”.

Pročitajte još  SLAVILO SE NA STRELIŠTU: Šampionska titula za Rukometnu akademiju Dinamo!

Fotografija koja je pred vama nastala je na Bjelašnici 1990. godine. Tamo su na pripremama boravili članovi Karate kluba Dinamo iz Pančeva, a član seniorske ekipe uspešnog pančevačkog sportskog kolektiva bio je i Dragan Lozo koji je došao iz Mostara.

Boje kluba branio je 1989. i 1990. godine kada je Dinamo osvojio Vojvođansku ligu i zauzeo četvrto mesto u Drugoj saveznoj ligi.

Pročitajte još  DŽUDO: Trinestogodišnji Pavle Radivojević iz Pančeva dvostruki prvak Srbije

Dragan se 1991. odselio u Jagodinu odakle mu je supruga. Dragan i Slađana Lozo su roditelji sjajne odbojkašice Sare Lozo koja će se zajedno sa svojim drugaricama sutra boriti za svetsku titulu.

Srećno Saro, srećno devojke!

Hvala Nikoli Krstiću, prvom čoveku Karate kluba Dinamo na fotografiji i ovom lepom podsećanju.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: