RADIONICA U „PSIHOGENEZI”: Kako da ne sagorite od previše obaveza

Ukoliko i vi spadate u sve veću grupu ljudi kojima su dani ispunjeni sa mnogo više privatnih i poslovnih obaveza nego što je realno da u 24 sata može da stane, ako ste zbog toga iscrpljeni, pod stresom i imate osećaj da ste pred sagorevanjem, onda je naredna radionica u Centru „Psihogeneza” nešto što ne bi trebalo da propustite.

Radionica se održava u nedelju, 24. septembra, od 17 do 19 sati, a psihoterapeuti će vam na njoj dati odgovor na pitanje: „Kako uspostaviti balans između poslovnog i privatnog života, a ne sagoreti?”.

Pročitajte još  U JABUCI, 14. JULA: Kiki Lesendić i Piloti nastupaju u kafeu „Boss”

Naravno, neće se sve završiti na rečima, već ćete dobiti i set vežbi i tehnika koje dokazano pomažu u situacijama kada vam zapreti burnout ili već počnete da osećate simptome tog sindroma.

– Na radionici ćemo razgovarati o važnosti balansa u različitim životnim ulogama koje kod svakoga od nas traže mnogo energije i utrošenog vremena. To posledično može dovesti do sagorevanja, odnosno burnouta – kaže Jadranka Grujičić Đurić, psiholog i psihoterapeut i jedan od predavača na radionici.

Pročitajte još  RASPISAN KONKURS „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS izdvojio 144,5 miliona dinara za projekte „zelene“ energije

Osim nje, govoriće i Nikolina Janjić, psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom u prevenciji sagorevanja na poslu.

Ukoliko odete na ovu radionicu saznaćete odgovore na sledeća pitanja:

  • Šta se podrazumeva pod balansom uloga i kako ga postići?
  • Šta je burnout i kako ga prepoznati?
  • Koje tehnike i strategije možete koristiti kako biste postigli bolju efikasnost, produktivnost, a samim tim i zadovoljstvo?

Naučićete i kako da:

  • postavite granice i kažete: „Ne”;
  • primenite neke od najefikasnijih mindfulness vežbi;
  • bolje i efikasnije upravljate sopstvenim vremenom;
  • napravite personalizovani planer dnevnog i nedeljnog ritma.
Pročitajte još  DANI OTVORENIH VRATA U PU PANČEVO: Deca iz „Kekeca” uživala u druženju s policajcima i torti

Broj mesta je ograničen i rezervacije su neophodne. Ukoliko ste zainteresovani, možete se prijaviti putem telefona: 060/5955-252. Na navedenom broju možete dobiti i informacije o ostalim uslugama koje nudi „Psihogeneza”, o narednim radionicama, kao i o cenama.

Centar „Psihogeneza” se nalazi u Ulici Ilije Garašanina 6 u Pančevu.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: