PREOBRAŽENJSКI DANI OD 12. DO 19. AVGUSTA: Ovo je kompletan program manifestacije

Tradicionačni Preobraženjski dani u Pančevu će se održati od 12. do 19. avgusta u organizaciji Mesne zajednice „Gornji grad”, Udruženja žena „Pančevke” Gornji grad i Turističke organizacije Pančeva, a pod pokroviteljstvom Grada Pančeva.

Kao i svake godine, posetioce očekuje mnoštvo raznovrsnih sadržaja koji će se realizovati svakog dana tokom sedmice uoči velike slave Preobraženje.

Evo detaljnog programa.

12. avgust, 14.00: Fijakerijada na Gradskom hipodromu.

Pročitajte još  TOP NA SAJMU TURIZMA: Promovisan vodič, a za maj najavljena nova manifestacija „Pančevo wine weekend”

13. avgust, 10.00: Turnir u malom fudbalu u dvorištu OŠ „Vasa Živković”.

16. avgust, 19.00: Književno veče u prostorijama Mesne zajednice „Gornji grad” prirediće Udruženje „Prota Vasa Živković”.

17. avgust

  • 18.00: Svečano otvaranje manifestacije u Ulici Svetog Save, kod Krsta. Tom prilikom će se održati kviz za decu, kao i zabavne igrice na temu zaštite životne sredine. Decu možete prijaviti za učešće putem telefona 062/8587-635. Pripremljene su i lepe nagrade za takmičare.
  • 20.30 Koncert na kojem će nastupiti lokalni pevači, a zatim i Zorica Marković uz pratnju orkestra „Čile”.
Pročitajte još  IZVIĐAČI: „Crne rode” na prijemu kod ruskog ambasadora

18. avgust

  • 18.00 Izložba u maloj sali Mesne zajednice. Izložbu organizuje Udruženje penzionera Gornji grad.
  • 20.30 Pab kviz „Mislilac” kod Krsta u Ulici Svetog Save. Tema kviza je opšta kultura, a tema večeri je sve o slavama, Preobraženju i Gornjem gradu. Mogu da učestvuju svi odrasli građani.

19.avgust, 21.00: Koncert u Ulici Svetog Save kod Krsta. Nastupiće lokalni pevači i Darko Filipović uz pratnju orkestra „Čile”. Ujedno će biti obeležen memorijal „Dejan Štrbac”.

Pročitajte još  IVANOVO: Obeležen Međunarodni dan maternjeg jezika

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: