PANČEVO: Istraga protiv dilera droge i njegove dve mušterije

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog T. K. (rođen 1993. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protiv osumnjičenih D. M. (rođen 1982. godine) i M. T. (rođen 1991. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom T. K. se stavlja na teret da je u ponedeljak, 19. februara oko 17 sati u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao osumnjičenima D. M. i M. T. opojnu drogu marihuanu u količini od 25, odnosno 10 grama neto mase.

Pročitajte još  OMOLJICA: Počelo snimanje filma „Kalafon“ o prvom nastupu romskog dečaka muzičara

Takođe mu se stavlja na teret da je istog dana u 21.30, u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 167 grama neto mase i opojnu drogu kokain u količini od 28 grama neto mase.

Zaplenjena droga, foto: Policijska uprava Pančevo

Osumnjičenima D. M. i M. T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17 sati u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T. K.

Pročitajte još  I STRELIŠTE DOŠLO NA RED: Rehabilitovane Ulice Stevana Sremca i Ive Andrića, evo šta se još radi

– Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičeni T. K. je zadržan u trajanju do 48 sati, u kojem roku je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu – navodi se u saopštenju VJT.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: