OGROMNA TRAGEDIJA U DOLOVU: Poginula majka četvoro dece, biciklom podletela pod traktor koji je vozio njen teča

Ogromna tragedija dogodila se večeras oko 17 sati u Dolovu kod Pančeva. U teškoj saobraćajnoj nesreći život je izgubila 27-godišnja žena J. P., majka četvoro dece, od kojih je najmlađe beba stara šest meseci.

Kako smo nezvanično saznali od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne skole „Aksentije Maksimović” kod autobuske stanice, podletela je pod traktor.

Pročitajte još  PANČEVO: Istraga protiv dilera droge i njegove dve mušterije

Očevici kažu da se traktor nije kretao brže od 20 na sat i bio je propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena uopšte nije zaustavila spuštajući se niz veliki nagib.

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritrčavali u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Pretpostavlja se da je ona biciklom krenula po dete u školu.

Pročitajte još  TOP NA SAJMU TURIZMA: Promovisan vodič, a za maj najavljena nova manifestacija „Pančevo wine weekend”

Da tragedija bude veća, ispostavilo se da je traktorom upravljao teča nesrećne žene, koji je ovu tragediju izuzetno teško podneo. Scene na licu mesta su, prema rečima Dolovaca, bile više nego potresne.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: