OD 24. DO 26. MAJA U NARODNOJ BAŠTI: Prvi festival vina „Pančevo Wine Weekend” (PROGRAM)

„Pančevo Wine Weekend” naziv je nove manifestacije koja će se u gradu na obali Tamiša održati od 24. do 26. maja u organizaciji Turističke organizacije Pančeva uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i pod generalnim pokroviteljstvom Grada Pančeva.

Reč je o prvom regionalnom festivalu vina koji će biti organizovan u Narodnoj bašti uz bogat program, vrhunska vina, hranu i muziku.

Kako najavljuju organizatori, na festivalu će se okupiti preko 30 renomiranih izlagača vina i hrane, a u okviru muzičkog programa nastupiće Pančevački kamerni orkestar „Panartist“, Tamburaški orkestar Pančeva pod upravom Mihajla Jovića, hor „Vokal kids”, Alex B. i „The Fergusons“, „Dejan Petrović Big Band”, kao i Festivalski orkestar i hor „Virtuozi“ pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Pročitajte još  U NEDELJU U PARKU: Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći

– Posetioci će imati priliku da probaju i otkriju razlike u teroarima južne Srbije, Šumadije, Fruške gore i naravno, Banata, kao i da uživaju u njima uz savršeno uparivanje s raznovrsnim sirevima i delikatesima. Ne propustite priliku da se pridružite ovom jedinstvenom vinskom iskustvu i uplovite u svet vrhunskih vina, ukusne hrane i fantastične muzike – poručuju organizatori.

Ovo su detaljan program i satnica festivala.

Petak, 24. maj

  • 17.00 Otvaranje festivala
  • 18.00 Koncert Pančevačkog kamernog orkestra „Panartist“
  • 19.30 Tamburaški orkestar Pančeva pod upravom Mihajla Jovića
  • 21.00 „Dejan Petrović Big Band”
Pročitajte još  ČITALAČKI DRAMATORIJUM: Odlične radionice za mlade od 13 do 16 godina u Gradskoj biblioteci Pančevo

Subota, 25. maj

  • 17.00 Početak festivala
  • 18.00 Hor „Vokal kids”
  • 20.00 Festivalski orkestar i hor „Virtuozi“ i maestro Bojan Sudić
  • 21.30 Alex B. & „The Fergusons“

Nedelja, 26. maj

  • 12.00 Vinski matine

Svi muzički programi na festivalu su besplatni, dok će za degustaciju vina biti obezbeđene čaše koje se mogu iznajmiti na samom događaju uz depozit 500 dinara, koji će biti vraćen po povraćaju čaše.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Pančevo Wine Weekend (@pancevoww)

 

Pročitajte još  SLAVILO SE NA STRELIŠTU: Šampionska titula za Rukometnu akademiju Dinamo!

Novosti o festivalu možete pratiti na Instagram profilu @pancevoww i na Fejsbuk stranici @Pančevo Wine Weekend. Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem mejla pancevowineweekend@gmail.com

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: