MOŽE I OVAKO: Kompanija „Brose” donirala udžbenike trećacima OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Danas je važan dan za sve mališane koji upisuju osnovnu školu ili koji se vraćaju u školske klupe, ali takođe veoma važan dan i za njihove roditelje.

Svaka nova školska godina zahteva veliku pripremu roditelja, koji pored školske opreme, moraju da nabave i udžbenike za svoju decu. Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj” je ove godine pokrenula donatorsku akciju, kako bi obezbedila besplatne udžbenike za svoje đake.

Jedna od kompanija koja se pridružila ovoj donatorskoj akciji je kompanija „Brose” iz Pančeva, koja je donirala udžbenike za sva četiri odeljenja trećeg razreda u „Zmajevoj” školi.

Pročitajte još  PRIZNANJA ZA PANČEVAČKE BENDOVE: „Buč Kesidi” i „Ljubičice” najbolji u regionu

Kao što je poznato, ta kompanija je u Pančevu otvorila fabriku 2021, a već treću godinu pomaže lokalnu zajednicu u različitim domenima – od kulture i glavnog sponzorstva Kulturnog centra Pančeva tri godine zaredom, preko različitih događaja, poput Jazz festivala, BUDI festivala, Klasik festa, donacija za Mašinsku srednju školu i Elektrotehničku školu „Nikola Tesla”, do sportskih manifestacija kao što su turnir u malom fudbalu „Pančevo 2023“ i „Biciklijada 04“.

Ovaj put, kompanija je obradovala sve mališane trećeg razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”, koji su danas imali sjajan početak godine. Nakon prvog školskog zvona, njihove učiteljice su organizovale sportski poligon, na čijem kraju su ih čekali predstavnici kompanije „Brose” da im uruče udžbenike.

Pročitajte još  JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS već deceniju i po podržava lokalne zajednice

Na kraju su deca, u znak zahvalnosti, predala direktoru kompanije sliku koju su zajednički napravila.

On im je obećao da će njihov rad krasiti prostorije kompanije i da će ga tamo zateći i kada jednog dana, kada završe školovanje, budu došli u kompaniju „Brose” na razgovor za posao.

Kako je izgledala današnja dodela udžbenika i koliko su se deca lepo zabavila na sportskom poligonu koji su za njih osmislile njihove učiteljice, možete pogledati u sledećem videu:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

Pogledajte i galeriju fotografija sa ovog događaja:

Pročitajte još  DŽUDO: Još jedno zlato za Radana Čigoju

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: