POKLANJAMO KARTE: „Kruševac geto” dolazi u Pančevo 29. oktobra sa predstavom „Kraljica Snežana Prva”

Ako i vi veliki deo vremena u toku dana provodite na društvenim mrežama, onda nema šanse da niste čuli za čuveni dvojac „Kruševac geto” i da se niste mnogo puta nasmejali uz neki njihov skeč na Instagramu, TikToku, Jutubu ili Fejsbuku.

Ukoliko je tako, onda imamo fantastične vesti: Nikola Trišić i Nikola Milenković Čami, koji čine „Kruševac geto”, 29. oktobra dolaze u Pančevo sa svojom hit stand up predstavom „Kraljica Snežana prva“. Komad se igra u Domu vojske od 20 sati.

I ne samo to: dva naša pratioca na Fejsbuku i Instagramu obradovaćemo sa po dve besplatne karte za ovu predstavu koja obara rekorde gledanosti u Srbiji i regionu i na kojoj publika bukvalno sat i po vremena plače od smeha.

@getokrusevacVRAĆANJE SA POSLA♬ original sound – getokrusevac

 

Naravno i u ovom komadu prepoznaćete humor na kakav ste navikli u video klipovima o čuvenim likovima Slobodanu i Snežani.

Oni i jesu glavni junaci predstave, a tokom otprilike 90 minuta, koliko traje ovaj šou čućete kako su se Slobodan i Snežana upoznali, koji su njihovi najveći problemi u braku, ko je domintan u toj vezi…

Sastav koji čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami, nastalo je 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Kao što već znate, oni još nisu napravili skeč koji nas nije nasmejao i u kome nismo prepoznali nekog iz našeg okruženja, a neretko i same sebe.

Opšte provincijske društvene teme predstavljene na duhovit i komičan, nepolitički i nevulgaran način, lako pronalaze put do srca publike i u tome verovatno i jeste tajna uspeha „Kruševac geta” koji na društvenim mrežama broji na stotine hiljada pratilaca, a u realnosti rasprodaje predstave u kom god gradu da gostuje.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Kruševac geto (@getokrusevac)

 

U vreme kada se na socijalnim mrežama svi predstavljaju u najlepšem mogućem svetlu, često stvarajući sliku koja se veoma razlikuje od realnosti, Nikola i Nikola kupuju nas upravo time što se ne trude da pobegnu od onoga što jesu. Sve i da ne pogledate u ekran, prepoznaćete ih po njihovom kosovsko-resavskom dijaltektu od koga ne da ne beže, već koji s posebnim guštom koriste u dijalozima kako na internetu, tako i u samoj predstavi. I baš zato ih svi i volimo.

A sada ono što verovatno jeda čekate da čujete – kako do karata.

Prvo, možete ih nabaviti regularnim putem – tako što ćete ih kupiti na blagajni Doma vojske u Pančevu ili ćete ih naručiti u Tiket klubu OVDE.

Ako vam se više dopada ideja da karte dobijete na poklon, onda učestvujte u našem konkursu. Poklonićemo po dve ulaznice jednom našem pratiocu na Fejsbuku i jednom na Instagramu.

Šta treba da uradite da biste baš vi dobili ovaj poklon pogledajte u Fejsbuk postu OVDE ili na Instagram postu u nastavku.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: